Τεχνολογία

Δουλειά στο λιόφυτο υπόσχεται το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου – ΗράκλειοΉδη στις λίστες του ΕΚΗ είναι εγγεγραμμένοι παραγωγοί, που ψάχνουν για εργατικά χέρια από διάφορες περιοχές του νομού, αλλά και άτομα που ζητούν εργασία στην ενδοχώρα

Λύση στο πρόβλημα εύρεσης εργασίας που σίγουρα κάποιοι αντιμετωπίζουν, έρχεται να προσφέρει το Εργατικού Κέντρου Ηρακλείο. 

Όποιος ψάχνει μεροκάματο στις ελιές, μπορεί να επικοινωνεί για μια χρονιά ακόμη, με τα τηλέφωνα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, ή να πηγαίνει στα γραφεία του συνδικαλιστικού φορέα στη Λεωφόρο Δημοκρατίας 10.

Αυτό ανακοίνωσε το ΕΚΗ, δίνοντας στη δημοσιότητα το τηλέφωνο επικοινωνίας 29810 281981.

Η επικοινωνία θα γίνεται από τις 8 το πρωί έως τις 8 το απόγευμα, ώστε όσοι ενδιαφέρονται να δηλώνουν την επιθυμία τους για εργασία.

«Όπως κάθε χρόνο η ζήτηση για εργατικά χέρια στην ελαιοκομική περίοδο είναι μεγάλη και δεδομένου ότι οι αλλοδαποί εργάτες, που τα προηγούμενα χρόνια είχαν τον πρώτο λόγο για να εργαστούν στα κρητικά χωράφια, πλέον δεν υπάρχουν ή κάποιοι από αυτούς έρχονται μόνο για την ελαιοκομική περίοδο και αμέσως μετά αποχωρούν η ζήτηση είναι ακόμα μεγαλύτερη. 

Ήδη στις λίστες του ΕΚΗ είναι εγγεγραμμένοι παραγωγοί, που ψάχνουν για εργατικά χέρια από διάφορες περιοχές του νομού, αλλά και άτομα που ζητούν εργασία στην ενδοχώρα», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Φωτογραφία αρχείου: In time


Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button