Αθλητικά

Άρης: Προβλήματα με Μορόν, Νταρίντα και Βερστράτε

Η προπόνηση της Δευτέρας (22/04/24) στον Άρη έγινε με σημαντικές απουσίες, καθώς από τον πρόγραμμα του συλλόγου έλειπαν οι Λορέν Μορόν, Βλάντιμιρ Νταρίντα και Μπίργκερ Βερστράτε.

Ο Άρης αφήνει πίσω του την ήττα από την ΑΕΚ και στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση ενάντια στον Ολυμπιακό, με τους Θεσσαλονικείς ωστόσο να αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα τραυματισμού.

Και αυτό διότι ο Άκης Μάντζιος είδε τους Λορέν Μορόν, Βλάντιμιρ Νταρίντα και Μπίργκερ Βερστράτε να μην ακολουθούν το πρόγραμμα της ομάδας, με τους τρεις ποδοσφαιριστές να είναι αμφίβολοι για τον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό.

Το δελτίο Τύπου του Άρη

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το πρωί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ. (ο Λορέν Μορόν έχει ένα χτύπημα στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού του, ο Μπίργκερ Βερστράτε έχει ενοχλήσεις στο πόδι και ο Βλαντιμίρ Νταρίντα ένα χτύπημα στο χέρι) και ενεργοποίηση, ασκήσεις επιθετικής τακτικής και παιχνίδι τακτικής για τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Οι Σάπι Σουλεϊμάνοφ και Φράνκο Φεράρι συμμετείχαν σε κομμάτι της προπόνησης, ο Φραν Βέλεθ έκανε και σήμερα ατομικό, ενώ ο Χουλιάν Κουέστα, από την πλευρά του, ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Αύριο, Τρίτη, με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο «Δασυγένειο» ολοκληρώνεται η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης (24/04, 19:30), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League» της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

To άρθρο Άρης: Προβλήματα με Μορόν, Νταρίντα και Βερστράτε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button