Πολιτική

Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον Βασίλη Γραμμένο

Την καταδίκη τους στην επίθεση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο εκφράζουν τα κόμματα.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης μέσα στην Βουλή.

«Ενώνουμε τη φωνή μας με τον Πρόεδρο της Βουλής απέναντι στο άθλιο αυτό περιστατικό», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Θάνος Πλεύρης.

«Οι δημοκρατικοί πολίτες πρέπει να είναι σε εγρήγορση, και να απομονώσουν ακροδεξιές, φασιστικές αντιλήψεις, θέσεις και συμπεριφορές», σημείωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Δ. Καλαματιανός, ο οποίος συμφώνησε με την επιβολή πειθαρχικών μέτρων κατά του Κ. Φλώρου.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δ. Μάντζος ανέφερε: «Καταδικάζουμε απερίφραστα, όχι μόνο τη σωματική βία, αλλά και όσους παραινούν σε άσκηση σωματικής βίας εις βάρος Βουλευτών».

Από τη μεριά του ΚΚΕ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Θανάσης Παφίλης τόνισε ότι «ο φασισμός και η ακροδεξιά δεν αντιμετωπίζονται με νομικά τερτίπια, αλλά πρέπει ο λαός να τον τσακίσει και να τον στείλει στον σκουπιδοτενεκέ της ιστορίας».

«Το σημερινό περιστατικό υπενθυμίζει τι είναι, πως λειτουργούν και τι πρεσβεύουν οι πολιτικές δυνάμεις της άκρας δεξιάς και του φασισμού» είπε η βουλευτής της Νέας Αριστεράς, Μ. Τζούφη.

Σε καταδίκη του περιστατικού προχώρησε και ο πρόεδρος της ΚΟ Σπαρτιάτες, Βασίλης Στίγκας καλώντας τον πρόεδρο της Βουλής να δοθεί στον συγκεκριμένο βουλευτή η μεγαλύτερη δυνατή ποινή «ώστε, να μην υπάρχουν τέτοια άθλια περιστατικά εδώ μέσα».

«Τέτοια γεγονότα είναι τα επίχειρα της συγκεκριμένης παιδείας που έχουμε σήμερα στα σχολεία μας» είπε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νίκης, Ν. Νατσιός: «Όταν τα μήλα είναι ξινά, δεν φταίνε τα μήλα αλλά φταίνε οι μηλιές. Και μηλιές είναι και οι γονείς, είναι και οι δάσκαλοι, είναι και οι πολιτικοί» είπε ο κ. Νατσιός.

To άρθρο Τα κόμματα καταδικάζουν την επίθεση του πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον Βασίλη Γραμμένο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button