Αθλητικά

Λαμία – ΠΑΟΚ: Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι Θεσσαλονικείς

Ο ΠΑΟΚ έκανε γνωστό πως οι φίλοι του θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στη Λαμία, για το προσεχή παιχνίδι της έβδομης αγωνιστικής στα πλέι άουτ κόντρα στον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί με τον κόσμο στο πλευρό του, στην εκτός έδρας αναμέτρηση ενάντια στην Λαμία για την έβδομη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League, με τους Θεσσαλονικείς να βγάζουν σχετική ανακοίνωση.

Σε αυτή οι «ασπρόμαυροι» εξηγούν προς τους φιλάθλους της ομάδας τον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να δώσουν το παρών στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει πως ξεκίνησε η ηλεκτρονική διάθεση των εισιτηρίων για την εκτός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Λαμία στο “Αθανάσιος Διάκος” για την 7η αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League 2023-24.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται αποκλειστικά και μόνο μέσω web από το ακόλουθο link: https://www.more.com/sports/lamia-paok-7i-play-offs-stoiximan-super-league-23-24/

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση των κάτωθι στοιχείων για κάθε κάτοχο:

Ονοματεπώνυμο Κατόχου

Τηλέφωνο

Διεύθυνση email

ΑΜΚΑ

Μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής αγοράς, ο φίλαθλος θα παραλάβει το/τα ονομαστικό/α εισιτήριο/α στο δηλωθέν email. Για την είσοδο στο γήπεδο μπορεί είτε να σκανάρει το εισιτήριο μέσα από το κινητό του, είτε να το εκτυπώσει. Κατά την είσοδο στο γήπεδο οι φίλαθλοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ταυτοποίησης (διαβατήριο/δίπλωμα οδήγησης), καθώς θα διεξάγονται έλεγχοι έξω από την κερκίδα.

 

To άρθρο Λαμία – ΠΑΟΚ: Με τον κόσμο στο πλευρό τους οι Θεσσαλονικείς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button