Ομορφιά

Νίκος Μουτσινάς: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του;

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Νίκος Μουτσινάς, ο οποίος πήγε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο λόγω έντονων πόνων στο στομάχι και την κοιλιακή χώρα.

Ωστόσο, ο Νίκος Μουτσινάς, δεν αντιμετωπίζει κάποιο ανησυχητικό θέμα, όπως ανακοινώθηκε μέσα από το Instagram της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Φωτεινής Πετρογιάννη στο Πρωινό, ο Νίκος Μουτσινάς έχει μία φλεγμονή που δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο.

Πιθανόν αφορά στους πόνους στο στομάχι που είχε το τελευταίο διάστημα. Ο παρουσιαστής πήρε αντιβίωση που όμως δεν τον βοήθησε κι έτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Το Καλό Μεσημεράκι δε θα βγει ούτε σήμερα στον αέρα και το πιθανότερο σενάριο είναι να μην βγει ούτε τις επόμενες ημέρες στον ΣΚΑΪ.

Το τηλεοπτικό του μέλλον

Πολλά είχαν γραφτεί για το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά και οι φήμες πως δεν θα βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες την ερχόμενη σεζόν είχαν φουντώσει για τα καλά καθώς το συμβόλαιο του με τον ΣΚΑΪ λήγει τη φετινή σεζόν.

Ο παρουσιαστής θέλησε, πριν λίγες μέρες να βάλει τέλος στην παραφιλολογία και τις φήμες και μέσα από την εκπομπή του «Καλό μεσημεράκι» έκανε γνωστό πως την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στον «αέρα» τονίζοντας πως επιθυμεί να ξεκουραστεί.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button