Τεχνολογία

«What Happens Later»: H Μεγκ Ράιαν επιστρέφει στις ρομαντικές κομεντί

Η «βασίλισσα» των ρομαντικών κομεντί Μεγκ Ράιαν επιστρέφει στον θρόνο της και πρωταγωνιστεί στη «νέα ταινία της Bleecker Street «What Happens Later» έχοντας στο πλάι της τον Ντέιβιντ Ντουκόβνι.

Βασισμένη στο θεατρικό έργο του Στίβεν Ντητς «Shooting Star», η ταινία ακολουθεί δύο πρώην εραστές οι οποίοι συναντιούνται τυχαία σε ένα αεροδρόμιο καθώς οι πτήσεις τους ακυρώνονται λόγω χιονοθύελλας, όπως φαίνεται και από το πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι η διάσημη ηθοποιός έχει αναλάβει τη σκηνοθεσία για δεύτερη φορά ενώ συνυπογράφει το σενάριο με τον συγγραφέα και τον Κερκ Λιν.

«Με επ’ αόριστον καθυστερήσεις στις πτήσεις τους, η Γουίλα, μια ρομαντική σκεπτόμενη και ο Μπιλ, ένας καταστροφολόγος, θα γοητευτούν αλλά ταυτόχρονα και θα ενοχληθούν από αυτή την απρόσμενη συνάντησή τους, δεκαετίες μετά τον χωρισμό τους.

Καθώς, ωστόσο, ξετυλίγουν τον γρίφο του κοινού τους παρελθόντος και συγκρίνουν τις ζωές τους με τα όνειρα που κάποτε μοιράζονταν, αρχίζουν να αναρωτιούνται αν η επανασύνδεσή τους είναι απλή σύμπτωση ή κάτι πιο καρμικό», αναφέρει η επίσημη σύνοψη της ταινίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θυμίζει τις ταινίες της δεκαετίας του ’40, όπως το «Bringing Up Baby», όσον αφορά τα αστεία και το ρυθμό της πλοκής και πολλά από εκείνα της συγκεκριμένης κινηματογραφικής περιόδου», δήλωσε η Meg Ryan στο Entertainment Weekly.

«Η Νόρα Έφρον συνήθιζε να λέει για τις ρομαντικές κωμωδίες ότι ήταν πραγματικά ένα μυστικά απίστευτο σύστημα παράδοσης για να σχολιάσει την εποχή, και αυτό κάνουμε σε αυτή την ταινία».

Το «What Happens Later» αναμένεται στις αίθουσες στις 13 Οκτωβρίου.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button