lifestyle

Αυτός είναι ο λόγος που φοράει πάντα μαύρα ρούχα ο Στέλιος Κουδουνάρης

Για τη ζωή του, την καριέρα του ως σχεδιαστής μόδας και το λόγο που φοράει πάντα μόνο μαύρα μίλησε ο Στέλιος Κουδουνάρης δίνοντας συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη.

Στον καναπέ της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε ο γνωστός σχεδιαστής παραχωρώντας μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης αναφορικά με την αγάπη του για την δουλειά του, την πολύχρονη συμμετοχή του στο My Style Rocks ως κριτής και το «μυστικό» πίσω από τα ολόμαυρα ρούχα. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε συγκεκριμένα «Εγώ ντύνω άλλους και τουςπαρατηρώ».

Ο λόγος πίσω από τη συζήτηση για τα μαύρα του ρούχα, ήταν η κίνησή του να στείλει ένα φόρεμα στην Ελένη Μενεγάκη με την ίδια να ενθουσιάζεται, γιατί αν και δεν έχουν βρεθεί ποτέ από κοντά, πέτυχε και τον τρόπο που ντύνεται αλλά και το προσωπικό της γούστο, δηλαδή τα χρώματα που τόσο της αρέσουν.

«Εσύ φοράς πάντα μαύρα, όμως», παρατήρησε η Ελένη Μενεγάκη με τον Στέλιο Κουδουνάρη να αποκαλύπτει για πρώτη φορά τον λόγο που δεν επιλέγει ρούχα με χρώματα.

«Εγώ φοράω μαύρα, γιατί εγώ είμαι παρατηρητής. Δεν είμαι το έργο, ντύνω τους άλλους ανθρώπους και δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα φορέσω εγώ, θέλω να κάνω ένα βήμα πίσω και να παρατηρώ τους άλλους ανθρώπους, κάτι που μου έχει στερήσει αναγνωρισιμότητα», απάντησε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

To άρθρο Αυτός είναι ο λόγος που φοράει πάντα μαύρα ρούχα ο Στέλιος Κουδουνάρης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button