Ομορφιά

Μαρία Κορινθίου: Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για το τέλος της συνεργασίας τους

Με μια λιτή ανακοίνωση ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Δευτέρας (19/06) την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Μαρία Κορινθίου.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Μαρία Κορινθίου και της εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια.

Εδώ και λίγο καιρό είχε γίνει γνωστό πως η Μαρία Κορινθίου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δε θα βρίσκεται στο «Πρωινό» ωστόσο, αυτό που πάντα φρόντιζε να τονίζει η ηθοποιός είναι πως εξακολουθεί να έχει άριστη σχέση με τον Γιώργο Λιάγκα και τον τηλεοπτικό σταθμό.

Τα πράγματα όμως φαίνεται πως άλλαξαν αφού την περασμένη Παρασκευή 16/6, η Μαρία Κορινθίου δεν εμφανίστηκε στην αποφώνηση της εκπομπής καθώς είχε ενοχληθεί με ένα θέμα που θα παρουσίαζε η ίδια αλλά τελικά παρουσίασε άλλο πρόσωπο της ομάδας.

Η Μαρία Κορινθίου μάλιστα, δεν έκρυψε την ενόχληση και τον εκνευρισμό της ούτε μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες που την περίμεναν έξω από το στούντιο δηλώνοντας μάλιστα πως η υπομονή της έχει τελειώσει.

«Η κατάσταση της υπομονής μου είναι Amber Alert κι εγώ δεν την έχω πια. Έχω χάσει την υπομονή μου με το Πρωινό. Δεν θα σου πω κάτι άλλο. Θα τα μάθετε όλα σύντομα. Τελειώνει και η εκπομπή. Κάποιοι δεν κάνουν υπομονή να τελειώσει η εκπομπή κι αφού δεν κάνουν υπομονή, δεν κάνω κι εγώ. Μάθε τι έγινε και τι δεν έγινε σήμερα στην εκπομπή, δες και την εκπομπή και θα καταλάβεις. Όχι δε μίλησα με τον Γιώργο, με κανέναν δε μίλησα» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της Μαρίας Κορινθίου στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend”.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button