lifestyle

Αν Χάθαγουεϊ: Έπρεπε να φιληθώ με 10 διαφορετικούς άντρες σε οντισιόν, ήταν αηδιαστικό

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ θυμήθηκε ότι έπρεπε να φιλήσει 10 διαφορετικούς άντρες κατά τη διάρκεια οντισιόν στις αρχές της δεκαετίας του 2000, πράγμα το οποίο χαρακτήρισε «αηδιαστικό».

Σε συνέντευξη στο V Magazine, η ηθοποιός Αν Χάθαγουεϊ αναφέρθηκε στις αρχές της καριέρας της και στην εμπειρία, που όπως, είπε συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του 2000 τονίζοντας ωστόσο ότι ήταν μία τελείως διαφορετική εποχή.

Συγκεκριμένα, η 41χρονη ηθοποιός δήλωσε: «Πίσω στη δεκαετία του 2000 – και αυτό μου συνέβη – θεωρούνταν φυσιολογικό να ζητούν από έναν ηθοποιό να φιλιέται με άλλους ηθοποιούς για να δοκιμάσουν τη χημεία, κάτι που στην πραγματικότητα είναι ο χειρότερος τρόπος για να το κάνεις».

Και πρόσθεσε: «Μου είπαν: “Έχουμε 10 άντρες που έρχονται σήμερα και εσύ είσαι στο καστ. Δεν είσαι ενθουσιασμένη που θα φιληθείς με όλους αυτούς;”. Και σκέφτηκα: “Κάτι τρέχει με μένα;”, γιατί δεν ήμουν ενθουσιασμένη. Μου φάνηκε αηδιαστικό».

Η Χάθαγουεϊ δήλωσε ότι ήταν πολύ νέα και είχε «τρομερή επίγνωση του πόσο εύκολο ήταν να χάσει κανείς τα πάντα με το να χαρακτηριστεί “δύσκολος”. Έτσι, προσποιήθηκα ότι ήμουν ενθουσιασμένη και συνέχισα», σχολίασε.

«Δεν ήταν παιχνίδι εξουσίας, κανείς δεν προσπαθούσε να γίνει απαίσιος ή να με πληγώσει», είπε. «Ήταν απλώς μια πολύ διαφορετική εποχή και τώρα ξέρουμε καλύτερα».

Η ηθοποιός, δεν ανέφερε ούτε την ταινία ούτε και κανέναν ηθοποιό ονομαστικά.
H Άν Χάθαγουεϊ πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «The Idea of You» του Amazon Prime που έκανε πρεμιέρα στις 16 Μαρτίου.

H Αν Χάθαγουεϊ ως Solène ενσαρκώνει μία 40χρονη ανύπαντρη μητέρα η οποία ερωτεύεται τον 24χρονο Hayes Campbell (Nicholas Galitzine), -τον πιο σέξι νεαρό τραγουδιστή ροκ μπάντας στον κόσμο-, έπειτα από συνάντηση τους στο φεστιβάλ Coachella.

To άρθρο Αν Χάθαγουεϊ: Έπρεπε να φιληθώ με 10 διαφορετικούς άντρες σε οντισιόν, ήταν αηδιαστικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button