Ομορφιά

Μέσα στην εντυπωσιακή έπαυλη αξίας 7,5 εκατ. λιρών της Rita Ora στο Λονδίνο

H Rita Ora άνοιξε τις πόρτες του αρχοντικού της στο Λονδίνο στο περιοδικό «Architectural Digest» και μας ξενάγησε στην έπαυλή της, η οποία αξίζει περίπου 7,5 εκατ. λίρες.

Το εντυπωσιακό σπίτι της 31χρονης τραγουδίστριας διαθέτει έξι υπνοδωμάτια και παραπέμπει έντονα στην βικτωριανή εποχή, ενώ κτίστηκε το 1877.

Και μπορεί για πολλούς το έτος κατασκευής της οικίας να αποτελούσε λόγος για να «απομακρυνθούν» από αυτό, ωστόσο για την Rita Ora ήταν η αιτία που την έπεισε να το κάνει δικό της.

Πάντοτε ένιωθα μια έλξη για σπίτια με παλιό πνεύμα… Η ιστορία του είναι αυτή που με έπεισε», λέει χαρακτηριστικά η Rita Ora.

Το σαλόνι του σπιτιού είναι σε γήινες αποχρώσεις, με το σκούρο καφέ να επικρατεί στην διακόσμηση, ενώ τα τεράστια παράθυρα και η θέα που προσφέρουν κόβουν την ανάσα.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι το dressing room της και φυσικά, η τεράστια αυλή στην οποία μπορεί να δει κανείς διαφόρων ειδών δέντρα και λουλούδια. Και στον εξωτερικό χώρο, επικρατεί κυρίως η ρετρό διακόσμηση.

Η Rita Ora μεταξύ άλλων, αναφερόμενη στο σπίτι της, αποκάλυψε ότι στο παρελθόν ανήκε στον εικονογράφο Άρθουρ Ράκχαμ.

«Είναι ένας από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες. Έκανε όλη την εικονογράφηση για την Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων, την Κοκκινοσκουφίτσα.. Το σπίτι έχει μια ενέργεια, καλή ενέργεια, που την ένιωσα αμέσως μόλις μπήκα», σημείωσε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button