Τεχνολογία

Δημιουργεί κέντρο ανάπτυξης λογισμικού στην Πάτρα με 60 θέσεις εργασίας – Galaksias Portal News

Στη δημιουργία ενός νέου κέντρου υλοποίησης και ανάπτυξης λογισμικού στην Πάτρα προχωρά η Entersoft, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα.

Η Entersoft πρόκειται να συνεργαστεί με το Πανεπιστήμιο Πατρών για τη δημιουργία του συγκεκριμένου κέντρου όπου θα δημιουργηθούν σε πρώτη φάση 60 νέες θέσεις εργασίας.

Επιπλέον, η συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πατρών περιλαμβάνει ακόμη κοινές δράσεις σε υπάρχοντα και νέα ακαδημαϊκά προγράμματα του πανεπιστημίου, πρακτική άσκηση φοιτητών του σε τομείς συναφείς με τις δραστηριότητες της Entersoft αλλά και ευρύτερη συνεργασία σε ερευνητικά έργα κοινού ενδιαφέροντος και δημοσιεύσεις.
Σύμφωνα με τη διοίκηση της Entersoft, η κίνηση αυτή συνδυάζεται με τις υψηλές προτεραιότητες που έχει θέσει η εταιρεία όσον αφορά την διαρκή ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής και την αξιοποίηση Ελλήνων μηχανικών και επιστημόνων. Όσον αφορά την τεχνολογία, η Entersoft ενσωματώνει στα προϊόντα επιχειρηματικού λογισμικού που διαθέτει την πιο προηγμένη τεχνολογία πληροφορικής, προκειμένου να απολαμβάνουν οι πελάτες της υπηρεσίες με τη βέλτιστη απόδοση.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο cnn.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button