Πολιτική

Συνέντευξη Μητσοτάκη στο Νίκο Ευαγγελάτο και το «Live News»: «Θα δουν νέα αύξηση το 2024 οι συνταξιούχοι ακόμη και οι ρηγμένοι της προσωπικής διαφοράς»

Τρεις ημέρες πριν από τις εκλογές της 25ης Ιουνίου 2023, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συνέντευξη στο Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”.

“Μετά τις εκλογές, ετοιμάζω μία υψηλού επιπέδου συμβουλευτική επιτροπή για την τεχνητή νοημοσύνη. Έχουμε εξαιρετικούς επιστήμονες, ανθρώπους στο χώρο της τεχνολογίας… είναι ευθύνη των κυβερνήσεων να ελέγξουν και να αξιοποιήσουν αυτό το εργαλείο προς όφελος των πολιτών”, ανέφερε αρχικά, με αφορμή και τη συνάντηση του με τον Μπαράκ Ομπάμα στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

“Οι πολίτες πρέπει να πάνε να ξαναψηφίσουν και θα χαρώ πολύ αν η συμμετοχή είναι αυξημένη. Θα επιμείνω στην ανάγκη να κρατάμε χαμηλά τους τόνους”, είπε στη συνέχεια για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου. 

“Οι μισθοί στη χώρα μας είναι χαμηλοί. Το αναγνωρίζω”, είπε στη συνέχεια. “Ο κατώτατος μισθός μπορεί να φτάσει τα 950 ευρώ σε ορίζοντα τετραετίας”.

“Θα δουν νέα αύξηση το 2024 οι συνταξιούχοι ακόμη και οι ρηγμένοι της προσωπικής διαφοράς”. 

 

Δείτε live τη συνέντευξη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας

 

 

 

 

To άρθρο Συνέντευξη Μητσοτάκη στο Νίκο Ευαγγελάτο και το «Live News»: «Θα δουν νέα αύξηση το 2024 οι συνταξιούχοι ακόμη και οι ρηγμένοι της προσωπικής διαφοράς» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button