lifestyle

Βίκυ Βολιώτη: Έχουμε σκεφτεί τον χωρισμό πολλές φορές με τον σύζυγό μου 

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να συμβιβάζεται με το ότι μεγαλώνει» λέει η Βίκυ Βολιώτη που σήμερα (25.04.024) μίλησε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα για τον σύζυγό της, την κόρη τους και τη σχέση τους.

«Αισθάνομαι πιο όμορφη τώρα», πρόσθεσε η Βίκυ Βολιώτη, που φέτος πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Τα πικρά δάκρυα της Πέτρα φον Καντ» στο θέατρο «Άνεσις».

Η γνωστή ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν θυμάται πότε γνώρισε τον σύζυγό της και πως στη διάρκεια της σχέσης τους, έχουν σκεφτεί το χωρισμό.

«Δε θυμάμαι την επέτειο γνωριμίας μου με τον σύζυγό μου, δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έχουμε σκεφτεί πολλές φορές τον χωρισμό», είπε.

Το ζευγάρι έχει υιοθετήσει ένα κοριτσάκι. «Η επιθυμία για παιδί ήρθε λόγω του συζύγου μου. Με τον ερχομό του παιδιού αλλάζουν οι προτεραιότητες. Η κόρη μου θα μου πει σε αγαπώ και με ρωτάει αν την αγαπώ», λέει η Βίκυ Βολιώτη.

  

Το παιδί, που δεν είναι από την Ελλάδα, έχει πέσει θύμα ρατσισμού. Αλλά όπως τόνισε η ηθοποιός: «Η κόρη μου χειρίστηκε μόνη της τα περιστατικά ρατσισμού που έχει δεχθεί».

To άρθρο Βίκυ Βολιώτη: Έχουμε σκεφτεί τον χωρισμό πολλές φορές με τον σύζυγό μου  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button