Πολιτική

Δεν την έχουμε στο Υπουργείο Υγείας – Galaksias Portal News

Πλήρη σύγχυση εκπέμπει το κυβερνητικό στρατόπεδο ως προς το ποιος παρέλαβε την μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα.

Το Μαξίμου επιμένει ότι δεν την έχει παραλάβει, ενώ και ο Θάνος Πλεύρης λέει ότι δεν υπάρχει στο Υπουργείο Υγείας! Επίσης ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Πρεζεράκος δήλωσε ότι δεν την παρέλαβε ποτέ και ο υπουργός που μίλησε στη Βουλή τον επιβεβαίωσε!

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Υγείας Θ. Πλεύρης αναφέρθηκε στην μελέτη και είπε ότι «στο Υπουργείο Υγείας δεν υπάρχει η συγκεκριμένη μελέτη. Αναζήτησα τα πρωτόκολλα, δεν υπάρχει κατάθεση της συγκεκριμένης μελέτης. Και είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως γνώση στο Μαξίμου για τη συγκεκριμένη μελέτη».

Σε παρέμβασή του στην Ολομέλεια της Βουλής ο υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος είπε: «το αν γνωρίζαμε ή όχι τη μελέτη είναι αδιάφορο. Δεν την γνωρίζαμε, απαντήθηκε και καθημερινά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η κυβέρνηση λαμβάνει δεκάδες αντίστοιχες εισηγήσεις, στατιστικά στοιχεία, τα μελετάει όλα, τα αξιολογεί όλα. Μην προσπαθείτε επομένως να διογκώσετε ένα ζήτημα, το οποίο είναι ήσσονος σημασίας».

Υπενθυμίζεται ότι το Μαξίμου διέρρευσε (στο Mega) ότι την έχει παραλάβει ο νυν γενικός γραμματέας Δημόσιας Υγείας Π. Πρεζεράκος, τον οποίο έχουν υπ’ ατμόν για να βάλουν στη θέση του την Ειρήνη Αγαπηδάκη! Ο Π. Πρεζεράκος δήλωσε ότι δεν έχει παραλάβει ποτέ την μελέτη. Και ο Θ. Πλεύρης με όσα είπε στη Βουλή επιβεβαίωσε τον (απερχόμενο) γραμματέα του Υπουργείου Υγείας!

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button