Πολιτική

«δεν περίμενα κανένα καθηγητή…» – Galaksias Portal News

Το δικό του mea culpa είπε στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραδεχόμενος ότι έκανε λάθος όταν υποστήριξε πως δεν έχει ενδείξεις πως οι διασωληνωμένοι εντός και εκτός ΜΕΘ αντιμετωπίζουν τους ίδιους κινδύνους.

Υποστήριξε ότι δεν πήρε ποτέ το Μαξίμου την μελέτη, αλλά η κυβέρνηση. Ωστόσο δεν έκρυψε την δυσαρέσκειά του για τον Σωτήρη Τσιόδρα λέγοντας «δεν περίμενα κανένα καθηγητή…».

«Όντως στην προηγούμενή μου ομιλία δεν χρησιμοποίησα την καλύτερη δυνατή διατύπωση. Η διασωλήνωση εκτός ΜΕΘ είναι μία λύση ανάγκης όταν η πίεση είναι μεγάλη», είπε ο Κ. Μητσοτάκης μέσα σε διαμαρτυρίες και σχόλια από την πλευρά της αντιπολίτευσης. Νωρίτερα είχε υποστηρίξει πως ο ίδιος γνώριζε το πρόβλημα που εντόπιζε η μελέτη: «πρόκειται για δεδομένα που πρώτος εγώ επικαλούμαι εδώ και πολλούς μήνες. Πολύ νωρίτερα από την δήθεν παράδοση στην κυβέρνηση, όχι στο Μέγαρο Μαξίμου, διότι ουδέποτε την πήραμε στο Μαξίμου», είπε και πρόσθεσε δεικτικά για τον Σ. Τσιόδρα: «δεν περίμενα καμία μελέτη, κανενός καθηγητή για να ενισχύσω το σύστημα υγείας και να αυξήσω τον αριθμό των ΜΕΘ. Από την πρώτη στιγμή επιβολής του πρώτου lockdown γνωρίζαμε ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μας παρέδωσε μία κατάσταση τραγική στο τομέα των ΜΕΘ και σπεύσαμε να ενισχύσουμε το σύστημα».

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newscenter.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button