Πολιτική

«Δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι» – Galaksias Portal News

Δεύτερος γύρος για τις εκλογές στο ΚΙΝΑΛ την Κυριακή (12.12.2021). Χιλιάδες φίλοι και μέλη αναμένεται να προσέλθουν και πάλι στις κάλπες για να αναδείξουν τον νέο πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής. Τον Νίκο Ανδρουλάκη ή τον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης, υποψήφιος στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ για την ηγεσία του κινήματος, μίλησε το βράδυ της Παρασκευής (10.12.2021) στην Κοζάνη. Έστειλε μήνυμα ενότητας για την επόμενη ημέρα, λέγοντας ότι «το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι».

«Εδώ στη Δυτική Μακεδονία κλείνει ένα ταξίδι για να αρχίσει ένα μεγαλύτερο την Κυριακή το βράδυ. Ένα ταξίδι νίκης και προοπτικής για τη δημοκρατική παράταξη», τόνισε.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης γνώρισε θερμή υποδοχή στην Κοζάνη, ενώ η αίθουσα Τέχνης όπου μίλησε ήταν κατάμεστη και το θερμόμετρο χτύπησε… «πράσινο» του ΠΑΣΟΚ!

«Σε όλη την Ελλάδα χιλιάδες άνθρωποι αγκαλιάζουν την προσπάθειά μας και εμάς την αγωνία τους. Ο λαός επιστέφει στην παράταξη διότι τα κοινωνικά αδιέξοδα που δημιουργεί η ΝΔ δίνει μεγάλο περιθώριο ανάτασης, επανασυσπείρωσης και επιστροφής των κοινωνικών δυνάμεων στην δημοκρατική παράταξη», ανέφερε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Και κατέληξε, λέγοντας: «Η παράταξή μας απέδειξε ότι έχει βαθιά ιστορική ρίζα στην ελληνική κοινωνία. Αυτή τη μεγάλη δεν θα την αφήσου εναχθεί. Ζητώ από τους 270:000 Έλληνες δημοκράτες να έρθουν να μου δώσουν εντολή ανανέωσης. Και εγώ δεσμεύομαι ότι το βράδυ της Κυριακής δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Νκητής θα είναι μόνο το ΠΑΣΟΚ και η δημοκρατική παράταξη».

To άρθρο Εκλογές ΚΙΝΑΛ – Νίκος Ανδρουλάκης από Κοζάνη: «Δεν θα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο newsit.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Back to top button