Ομορφιά

Κατερίνα Καινούργιου για Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Θυμάμαι τι κράξιμο είχε φάει η για τη συνέντευξη με τον Μητσοτάκη»

Το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η Κατερίνα Καινούργιου και οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν σε συναδέλφους του Γιώργου Αυτιά που σχολίασαν τις συνεντεύξεις των πολιτικών αρχηγών στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου, μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε μια αναδρομή σε μια από τις πρώτες συνεντεύξεις του πρωθυπουργού σε ψυχαγωγική εκπομπή, όταν βρέθηκε ως καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

«Θυμάμαι, όταν ήμουν στο Open, είχε πάει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σταματίνα Τσμτσιλή. Θυμάμαι τότε τι κράξιμο είχε φάει και η Σταματίνα και ο Μητσοτάκης, τότε πριν κερδίσει τις πρώτες εκλογές “για ποιο λόγο να γίνει αυτό”… Εγώ το θεώρησα μία πάρα πολύ έξυπνη κίνηση, μια εξαιρετική συνέντευξη. Μετά απ’ αυτό, μετά από μια τετραετία, όλοι θέλουν να βγουν στις ψυχαγωγικές εκπομπές», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Τους έκανε καλό που εμφανίζονται με ψυχαγωγικές εκπομπές, γίνονται και κουβέντες λίγο πιο διαφορετικές. Εγώ επέλεξα να κάνω μια πιο γυναικεία κουβέντα, ο άλλος επιλέγει κάτι διαφορετικό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button