Αθλητικά

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Πλησίασε την πρωτοπόρο Άρσεναλ στον πόντο με εμφατικό «διπλό»

Η Μάντσεστερ Σίτι χρειάστηκε λίγα λεπτά στο πρώτο ημίχρονο για να καθαρίσει την υπόθεση νίκη στην έδρα της Μπράιτον (0-4) κι έτσι να κρατηθεί στο -1 από την Άρσεναλ και την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στην Premier League, έχοντας και ματς λιγότερο από τους Λονδρέζους.

Η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε ένα… ευχάριστο βράδυ στην έδρα της Μπράιτον (0-4) και δείχνει ικανή να επιστρέψει στην κορυφή της Premier League και να μείνει εκεί μέχρι το τέλος.

Αυτή τη στιγμή, οι “πολίτες” (των 33ων αγώνων) απέχουν ένα βαθμό από την πρωτοπόρο Άρσεναλ (34 αγώνες) και έχουν να δώσουν το ματς στην έδρα της Τότεναμ (στις 14.05 για την 34η αγωνιστική) για να… καθαρίσουν και με την φόρα που έχουν πάρει, πολύ δύσκολα θα βρεθεί ομάδα να τους σταματήσει.

Το 0-3 στο “Άμεξ”, στην τελευταία εξ αναβολής αναμέτρηση της 29ης αγωνιστικής, διαμορφώθηκε σε διάστημα 18 λεπτών στο πρώτο μέρος και επιβεβαίωσε τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

Πρωταγωνιστής στη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι ήταν ο Φιλ Φόντεν, με δύο γκολ σε διάστημα 7 λεπτών (26′ και 34′). Το σκορ άνοιξε ο Ντε Μπρόινε στο 17′ και το έκλεισε ο Άλβαρες στο 62′.

To άρθρο Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 0-4: Πλησίασε την πρωτοπόρο Άρσεναλ στον πόντο με εμφατικό «διπλό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button