Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Η θερμή υποδοχή στη Σύρο και η ανάρτηση Αντώναρου

Στη Σύρο βρέθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε 27 νησιά του Αιγαίου.

Η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη, που συνοδεύεται από τον βουλευτή Επικρατείας, Εύαγγελο Αποστολάκη, ξεκίνησε από τη Σύρο το Σάββατο (20.4.24), συνεχίζεται σήμερα Κυριακή (21.4.24) σε Πάρο, Νάξο και Αμοργό και αύριο Δευτέρα (22.4.24) σε Αστυπάλαια, Χάλκη και Σύμη και ολοκλήρωνεται τη Μεγάλη Δευτέρα στην Σκύρο.

Ο Εύαγγελος Αντώναρος, που θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ανήρτησε στη σελίδα του στο Facebook βίντεο από την επίσκεψη του Στ. Κασσελάκη στη Σύρο.

Γυναίκες του νησιού επιφύλαξαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θερμή υποδοχή και τον υποδέχτηκαν με αγκαλιές και φιλιά.

«Στη Σύρο. Την πατρίδα του παπού Βαγγέλη Αντώναρου. Καλώς ήρθες Stefanos Kasselakis», έγραψε στην ανάρτησή του ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Η ανάρτηση για την περιοδεία

«Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι, παραγκωνισμένοι Έλληνες» είναι το μήνυμα που μεταφέρει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στα 29 νησιά που θα επισκεφθεί, όπως τονίζει σε ανάρτησή του στα social media.

«Ξεκινήσαμε με τον ναύαρχο Αποστολάκη και την ομάδα μας. Ήταν να φύγουμε στις 10πμ. Περιμέναμε να πέσουν οι άνεμοι. Αποπλεύσαμε στη 1μμ. Μπροστά μας όλο το Αιγαίο. Για 10 ολόκληρες μέρες. Πάνω από 1.000 ναυτικά μίλια. Θα επισκεφτώ 29 νησιά, σε μία περιοδεία που δεν έχει κάνει ποτέ κανένας πολιτικός».

«Θέλω να μεταφέρω το μήνυμά μας από την Κύθνο μέχρι τη Ρω και από τους Αρκιούς μέχρι τη Σκύρο: Δεν υπάρχουν για μας ξεχασμένοι, παραγκωνισμένοι Έλληνες. Θέλω να μεταφέρω το πρόγραμμά μας για την ακρίβεια, την ασφάλεια, τη φορολογία, την αναμόρφωση του Κράτους στους νησιώτες μας, που ζουν στο πιο κομβικό σημείο της πατρίδας μας. Και να καταγράψω αυτοπροσώπως, νησί προς νησί, τα προβλήματα των κατοίκων».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

«Το είπα και χθες: Όλες μου οι αντοχές – όλες μας οι δυνάμεις στην υπηρεσία των συμπολιτών μας από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.
Για μια καλύτερη ζωή».

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης: Η θερμή υποδοχή στη Σύρο και η ανάρτηση Αντώναρου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button