Περιβάλλον

ΔΕΗ e-bike Festival: Μέρες ποδηλάτου στην Πτολεμαΐδα

Οι επισκέπτες του ΔΕΗ e-bike Festival στην Πτολεμαΐδα, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση, και συμμετείχαν σε ειδική κλήρωση για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο

Μετά το Ηράκλειο και την Καλαμάτα, η Πτολεμαΐδα, αποτέλεσε φέτος τον τρίτο σταθμό για το ΔΕΗ e-bike Festival. Στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών της πόλης, ο Δήμος Εορδαίας φιλοξένησε το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Μαΐου το πρώτο φεστιβάλ ηλεκτρικών ποδηλάτων στην Ελλάδα, στη διάρκεια του οποίου συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 20 σύγχρονα μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση, από κορυφαίες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες. 

Οι επισκέπτες του ΔΕΗ e-bike Festival στην Πτολεμαΐδα, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν δωρεάν ποδήλατα με ηλεκτρική υποβοήθηση, και συμμετείχαν σε ειδική κλήρωση για ένα ηλεκτρικό ποδήλατο. Την ίδια ώρα, τα παιδιά πήραν μέρος σε διαδραστικό παιχνίδι για τη σημασία της εξοικονόμησης ενέργειας ενώ απόλαυσαν βόλτες με ποδήλατο και πολλά αναμνηστικά δώρα.

Στόχος του φεστιβάλ, που πραγματοποιείται φέτος για δεύτερη χρονιά, στο πλαίσιο της στρατηγικής ενεργειακής μετάβασης και υπευθυνότητας της ΔΕΗ για την κοινωνία και το περιβάλλον, είναι η ενημέρωση για τα ηλεκτρικά ποδήλατα ως μέσο αστικής μετακίνησης, άθλησης και ψυχαγωγίας. 

Στο ΔΕΗ e-bike Festival στην Πτολεμαΐδα παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Υφυπουργός Μεταφορών και Βουλευτής Κοζάνης, κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, ο Δήμαρχος Εορδαίας, κ. Παναγιώτης Πλακεντάς, οι αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι πολιτιστικών και ποδηλατικών φορέων, στελέχη, εργαζόμενοι και συνεργάτες της ΔΕΗ αλλά και η ποδηλατική ομάδα της εταιρείας ΔΕΗ Cycling Team.

Οι επόμενοι σταθμοί για το ΔΕΗ e-bike Festival, το πρώτο φεστιβάλ ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση στην Ελλάδα, θα ανακοινωθούν σύντομα.

ΔΕΗ

Πηγή: skai.gr

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button