Αθλητικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Τόμας Γουόκαπ και Κώστας Παπανικολάου έμειναν εκτός προπόνησης

Ξαφνικό πρόβλημα στον Ολυμπιακό με Τόμας Γουόκαπ και Κώστα Παπανικολάου, λίγο πριν τον πρώτο αγώνα της ομάδας στην έδρα της Μπαρτσελόνα, για τα πλέι οφ της Euroleague.

Με δύο προβλήματα ολοκληρώθηκε η τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, μια ημέρα πριν την αναχώρησή της ομάδας για την Βαρκελώνη και το Game 1 με την Μπαρτσελόνα, για τα πλέι οφ στη Euroleague (24/4, 22:00) .

Ο Τόμας Γουόκαπ αποχώρησε από τη σημερινή (22.04.2024) προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στη μέση, ενώ ο Κώστας Παπανικολάου δεν συμμετείχε στο πρόγραμμα, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση.

Η αποστολή των Πειραιωτών είναι προγραμματισμένο να πετάξει για την Βαρκελώνη την Τρίτη το μεσημέρι. Οι δύο παίκτες αναμένεται να είναι σε αυτή, αλλά η ετοιμότητά τους για το πρώτο παιχνίδι θα διαπιστωθεί στις επόμενες προπονήσεις.

To πρώτο ματς της σειράς θα γίνει την Τετάρτη (22:00) και το δεύτερο την Παρασκευή (22:00), προτού η σειρά μεταφερθεί στο ΣΕΦ.

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Τόμας Γουόκαπ και Κώστας Παπανικολάου έμειναν εκτός προπόνησης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button