Πολιτική

Θα αποδοθεί Δικαιοσύνη, όπως προβλέπει η Δημοκρατία και το Σύνταγμά μας, για τον Γιώργο Λυγγερίδη

Για τις συλλήψεις στην υπόθεση της δολοφονίας του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, αναφέρθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Όπως τόνισε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για την τραγική υπόθεση με τον θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη στου Ρέντη, θα αποδοθεί δικαιοσύνη, όπως προβλέπει η Δημοκρατία και το Σύνταγμά μας.

Μιλώντας στο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ, ο κ. Χρυσοχοΐδης τόνισε χαρακτηριστικά πως «αυτός ο θρήνος, μετά το θάνατο του Γιώργου Λυγγερίδη, πρέπει να μετατραπεί σε μια πράξη τόσο για εκείνον που «έφυγε», όσο και για εκείνους που μένουν πίσω. Οφείλουμε να επανεξετάσουμε όλο το νομικό καθεστώς γύρω από την προστασία των θυμάτων της βίας και της τρομοκρατίας».

Ανέφερε επίσης ότι «για όσους φεύγουν με αυτό τον άδικο τρόπο, υπάρχει η απόδοση της δικαιοσύνης, έτσι όπως προβλέπει η Δημοκρατία και το Σύνταγμά μας. Ο Γιώργος, θα είναι κάθε μέρα μαζί μας, για να μας θυμίζει πόσο πολύτιμη είναι η ανθρώπινη ζωή και πόσο απεχθής, δολοφονική και καταστροφική είναι η βία για κάθε κοινωνία.

Για όσους μένουν, τους γονείς του Γιώργου, τους γονείς κάθε θύματος, θέλω να τονίσω πως δεν θα μείνουν μόνοι. Η Ελληνική Αστυνομία, αλλά και όλη η Ελλάδα θα είμαστε δίπλα σας, ούτως ώστε κάθε μέρα να μπορούμε να παλέψουμε, να αγωνιστούμε και να δώσουμε τη μάχη όχι μόνο ως κοινωνία, αλλά και ως Αστυνομία, να καταπολεμήσουμε το έγκλημα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button