lifestyle

Η Κατερίνα Καινούργιου γίνεται 39 χρονών – «Μαζί με την Πρωτομαγιά θα μεταφερθούν και τα γενέθλιά μου»

Τα 39 κλείνει σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη και ανήμερα της Πρωτομαγιάς η Κατερίνα Καινούργιου, καθώς έχει γενέθλια.

«Μετά το Πάσχα θα σβήσουμε τούρτα. Επειδή θα μεταφερθεί η Πρωτομαγιά, θα μεταφερθούν και τα γενέθλιά μου», δήλωσε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής της σήμερα το πρωί και αφού δέχτηκε τις θερμές ευχές των συνεργατών της.

«Υπό άλλες συνθήκες, σήμερα Πρωτομαγιά ξέρετε… Θα είχα βάλει τα φορέματά μου στα γενέθλιά μου, θα είχαμε εδώ ανθοδέσμες, θα είχα βάλει τα στεφάνια μου… Απλά επειδή είναι Μεγάλη Τετάρτη και είναι μία πολύ σημαντική ημέρα, θα κρατήσουμε χαμηλούς τόνους οπότε όλα καλά. Ούτως ή άλλως κάθε χρόνο, οι συνεργάτες μου με τιμούν με τα πιο ωραία λουλούδια και γλυκά», είπε η γνωστή παρουσιάστρια.

Και συνέχισε: «Μετά το Πάσχα θα σβήσουμε τούρτα. Επειδή θα μεταφερθεί η Πρωτομαγιά, θα μεταφερθούν και τα γενέθλιά μου. Σας το λέω από σήμερα. Άρα είμαι μικρότερη μία εβδομάδα. Ξεκίνησα αυτή τη δουλειά όταν ήμουν 24 ετών».

Η γνωστή παρουσιάστρια έκανε και ανάρτηση για τα γενέθλια της, αποκαλύπτοντας πόσο χρονών γίνεται.

 

«Happy birthday to…me! 39 λοιπόν κ …Ποτέ δε με τρόμαζαν οι αριθμοί …χαίρομαι που κατάφερα έχοντας την υγεία μου, ανθρώπους που αγαπώ και με αγαπάνε, άλλους που ήρθαν, άλλους που έφυγαν, τις επιτυχίες, τις αποτυχίες ,τις εμπειρίες μου, να φτάσω εδώ που έφτασα βλέποντας τα κεράκια στην τούρτα μου να αυξάνονται… Καλό μήνα σε όλους φίλοι μου… Σας στέλνω ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ αγάπη σήμερα» έγραψε στο Instagram της η Κατερίνα Καινούργιου, ευχαριστώντας τους διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές.

To άρθρο Η Κατερίνα Καινούργιου γίνεται 39 χρονών – «Μαζί με την Πρωτομαγιά θα μεταφερθούν και τα γενέθλιά μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button