Οικονομία

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το online συνέδριο Management και Marketing – Galaksias.gr

Το Product-Led Growth Hub, παρουσιάζει για 2η συνεχόμενη χρονιά στις 1-2 Δεκεμβρίου το PLG Disrupt Summit ένα από τα μεγαλύτερα online συνέδρια & career forums πάνω στο Product Management, Marketing, Customer Experience (CX) & Product-Led Growth σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αν θέλεις να μάθεις όλα τα τελευταία trends & best practices της τεχνολογίας, να συνδεθείς με στελέχη διεθνούς κύρους, να δικτυωθείς με tech recruiters και να διεκδικήσεις μια θέση εργασίας, τότε αυτό το συνέδριο είναι must attend!

Η διοργάνωση ανακοίνωσε ήδη τις πρώτες συνεργασίες με εταιρείες όπως οι Dialectica, Deepsea Technologies, Epignosis eLearning Technologies, Globawebindex και Peoplecert που συμμετέχουν σαν career partners και θα κληθούν να επιλέξουν τα επόμενα στελέχη τους μέσα από το κοινό του συνεδρίου.

[xyz-ips snippet=”adnow”]

Για πρώτη φορά ένα Career Forum θα χρησιμοποιήσει κορυφαία εργαλεία αξιολόγησης καθώς και aptitude & skills assessments με σκοπό να χαρτογραφήσει τις δεξιότητες των συνέδρων και να τους συνδέσει με τις αντίστοιχες διαθέσιμες θέσεις εργασίας.

Οι σύνεδροι θα αποτελούν επαγγελματίες και αποφοίτους – από πολλαπλά domains όπως product, engineering, marketing, customer support, customer success, product design, πωλήσεων κ.α.

[xyz-ips snippet=”engageya”]

Το PLG Disrupt Summit θα καλύψει όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της τεχνολογίας μέσω 40 ομιλιών με θεματικές όπως Digital Transformation, Product Leadership, Customer Experience, Startup Scene, Product-Led Growth, Women In Product, The Remote Working Era, Career In Tech. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να λείπουν και τα workshops όπου στόχος τους είναι το career development & το upskilling – για να καλύψουν τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού συνέδρου.

Article inline ad #3

Τέλος, ένας από τους βασικούς στόχους του συνεδρίου είναι να συνδέσει τις συνεργαζόμενες εταιρείες με τους attendees οι οποίοι έχουν τη μοναδική ευκαιρία να πραγματοποιήσουν one to one interviews με recruiters καθ όλη τη διάρκεια του συνεδρίου.

Article inline ad #4

Σου ακούγονται ενδιαφέροντα όλα τα παραπάνω;

Article inline ad #5

Τότε μην αργείς κλείσε τώρα το εισιτήριο σου μάθε πρώτος την agenda του συνεδρίου, νέες θέσεις εργασίας από το career network, και πολλά ακόμα…
Μην ξεχνάς ότι το early bird θα είναι διαθέσιμο μέχρι και 7 Οκτώβρη.

Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε στο cnn.gr

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.

Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Αυτό το άρθρο Δημοσιεύτηκε στο galaksiass.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button