Ομορφιά

Για πολλούς, το ιδανικό Lip Look διαφέρει -Αισθητική ιατρική

Το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ JUVEDERM, της Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie, με έμπνευση την ξεχωριστή προσωπικότητα κάθε γυναίκας και όραμα την πραγμάτωση των ονείρων της, δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα αισθητικής ιατρικής, κατόπιν εκτεταμένης επιστημονικής έρευνας, τα οποία αγκαλιάζουν τη φυσική ομορφιά υπό το πρίσμα της ισορροπίας, της αρμονίας και της συμμετρίας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η εφαρμογή των προϊόντων JUVEDERM πραγματοποιείται από εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας, ο οποίος, μετά από μία αναλυτική συζήτηση στο πλαίσιο της συμβουλευτικής διαδικασίας, θα δημιουργήσει ένα εξατομικευμένο πλάνο θεραπείας, σύμφωνα με τις ανάγκες και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε προσώπου.

Η ευρεία γκάμα θεραπειών της σειράς JUVEDERM περιλαμβάνει fillers σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις ανάγκες διαφορετικών περιοχών του προσώπου. Για την περιοχή των χειλιών συγκεκριμένα, που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες την τελευταία δεκαετία, το JUVEDERM προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής θεραπείας ανάμεσα στα προϊόντα της σειράς εμφυτευμάτων για τα χείλη, που μπορούν να καλύψουν διαφορετικές επιθυμίες αλλά και διαφορετικές ανάγκες, για χείλη με διαφορετικά χαρακτηριστικά και με αποτελέσματα που διαρκούν έως και 12 μήνες.

Για εκείνους που θέλουν να ενισχύσουν τον όγκο και να αναδείξουν το φυσικό σχήμα των χειλιών τους, SHAPE IT με JUVEDERM VOLIFT. Για εκείνους που επιθυμούν διακριτική αλλαγή, με σμιλεμένα, λεία χείλη, SMOOTH IT με JUVEDERM VOLΒELLA. Ενώ για εκείνους που επιδιώκουν πιο ορατά αποτελέσματα με extra όγκο στα χείλη, PLUMP IT με JUVEDERM ULTRA SMILE.

Αξίες, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση

Στόχος μέσα από τα προϊόντα της σειράς JUVEDERM είναι κάθε γυναίκα να αναδείξει αξίες, πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, όπως αυτοπεποίθηση, τόλμη, θάρρος, δυναμισμό, ισότητα, σεβασμό στη διαφορετικότητα και προσωπική αποδοχή. Αυτές τις αξίες επιδιώκει να αναδείξει η νέα digital εκστρατεία «FILL YOUR DREAMS. Μίλα για όσα νιώθεις», η οποία δημιουργήθηκε από την Allergan Aesthetics σε συνεργασία με την DPG Digital Media, και σκοπό έχει να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση κάθε γυναίκας, ενημερώνοντας και εκπαιδεύοντας παράλληλα το κοινό σχετικά με τις ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ, ώστε να γνωρίζει και να αναγνωρίζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των θεραπειών που επιλέγει, βάσει των προσωπικών του επιθυμιών.

Η Allergan Aesthetics, μέσω της digital εκστρατείας «FILL YOUR DREAMS. Μίλα για όσα νιώθεις» powered by JUVÉDERM®, με κύριο όχημα ένα δυναμικό video και προσωπικές εμπειρίες, ξεδιπλώνει την ιστορία πέντε διαφορετικών γυναικών με διαφορετικές επιλογές, ιστορίες, επιθυμίες και όνειρα, αλλά με ένα κοινό χαρακτηριστικό, τη δύναμη και τη θέληση να μιλήσουν και να διεκδικήσουν όλα όσα θέλουν, με αυτοπεποίθηση! Πέρα από κάθε στερεότυπο, κάθε γυναίκα είναι ο δικός της ήρωας που κυνηγά τα όνειρά της με αυτοπεποίθηση και τόλμη, αξιοποιεί τη φωνή της ως τη δύναμή της για να εκφραστεί και αναδεικνύει τη δική της μοναδική ομορφιά.

Ενημερωθείτε για την εκστρατεία «FILL YOUR DREAMS. Μίλα για όσα νιώθεις» στο Facebook Juvéderm Greece, στο Instagram Juvéderm Greece.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button