Περιβάλλον

Βάρκιζα: 87χρονος ο οδηγός που παρέσυρε και σκότωσε 40χρονο με αναπηρικό αμαξίδιο

Από έναν 87χρονο οδηγό I.X. χτυπήθηκε ο άτυχος 40χρονος, ο οποίος κινούνταν με ηλεκτρικό αμαξίδιο, στο ύψος του Ribas, στη Βάρκιζα.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:30, όταν ο οδηγός, κινούμενος με το αυτοκίνητό του στο ρεύμα προς Αθήνα, χτύπησε και παρέσυρε με το όχημά του έναν 40χρονο άνδρα ο οποίος βρισκόταν σε ηλεκτρικό αναπηρικό αμαξίδιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως μεταδίδει το zoosos.gr, η Λαμπρινή Ανδρεάδου, μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βούλας, αναφερόμενη στον θάνατο του άνδρα τον οποίο είχε δει να μετακινείται μαζί με τα σκυλάκια του στην περιοχή της Γλυφάδας πριν από μερικές ημέρες, δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο και τόνισε στα social media:

«Προσεχώς και σε διαφορετικές συνθήκες σκόπευα να γράψω ένα αφιέρωμα σχετικά με τον άνθρωπο που κυκλοφορεί με αμαξίδιο μαζί με τα 2 Σπιτς σκυλάκια του… Εθεάθη την Τετάρτη στη Γλυφάδα και έλαβα το βίντεο που τράβηξε φίλος.

Ήθελα να δείξω πως η θέληση και η αγάπη του ανθρώπου για τους τετράποδους φίλους του δεν έχει δικαιολογίες και όρια και έχει δυσκολίες. Παρόλο που οι συνθήκες δεν ευνοούσαν ούτε καν τον ίδιο για να κινείται, όχι μόνο το έκανε, αλλά έπαιρνε μαζί του και τα 2 σκυλάκια του, όταν εμείς που δεν έχουμε κάποια αναπηρία βαριόμαστε να βγάλουμε τα σκυλιά μας βόλτα, αφού βαριόμαστε να σηκωθούμε από τον καναπέ αφήνοντας το τηλεκοντρόλ και το κινητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτός ο άνθρωπος δεν ζει πια… Ένας ηλικιωμένος, στο ύψος του Ribas, απόψε με το ΙΧ του έπεσε πάνω του σκοτώνοντας τον κύριο στο αμαξίδιο ηλικίας 40 ετών και τα 2 σκυλάκια του. Δεν γνωρίζω τα στοιχεία του, δεν χρειαζόταν, αλλά ανάπηρο με 2 σκυλάκια στους δρόμους μόνο αυτόν είχα δει όλα αυτά τα χρόνια. Μακάρι να ήταν ψέμα».

Βάρκιζα: Συνελήφθη ο 87χρονος οδηγός

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας και λίγη ώρα αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο τροχαίο δυστύχημα έχασαν τη ζωή τους και τα δύο σκυλιά που ήταν μαζί του. Ο 87χρονος οδηγός του Ι.Χ. έχει συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Τροχαίας, όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις τροχαίων δυστυχημάτων. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button