lifestyle

Παναγιώτης Πέτσας για GNTM: Δεν με βοήθησε κανένας από τους κριτές, δεν συμπαθούσα την Βίκυ Καγιά

«Δεν συμπαθούσα την Βίκυ Καγιά, δεν ήταν η αγαπημένη μου κριτής», είπε ο Παναγιώτης Πέτσας, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM 3, ενώ πρόσθεσε πως είναι ακόμα ζευγάρι με την Ανχελίτα και κλείνουν 2 χρόνια μαζί.

Ο Παναγιώτης Πέτσας μίλησε για την απόφαση του Star να “παγώσει” το ριάλιτι μοντέλων ενώ μιλώντας για τους κριτές του παιχνιδιού ανέφερε πως κανείς δεν τον βοήθησε μετά το τέλος του αλλά και πως τη Βίκυ Καγιά δεν τη συμπαθούσε.

«Πάγωσε το GNTM, το άκουσα κι εγώ αυτό. Συμβαίνουν αυτά. Δεν πήγε τόσο καλά απ’ ότι έμαθα το τελευταίο. Σαν το GNTM 3 δεν ήταν.

Περίμενα ότι θα πήγαινε καλύτερα. Δε γνωρίζω γιατί δεν πήγε τόσο καλά. Προσωπικά δεν το είδα το συγκεκριμένο κύκλο, δε μου έδωσε κάτι ενδιαφέρον.

Τα προηγούμενα τα παρακολουθούσα λίγο παρότι δε βλέπω τόσο πολύ τηλεόραση» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Πέτσας.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Παναγιώτης Πέτσας: Δεν με βοήθησε κανένας από τους κριτές του GNTM”,”description”:”«Δεν συμπαθούσα την Βίκυ Καγιά, δεν ήταν η αγαπημένη μου κριτής», είπε ο Παναγιώτης Πέτσας και πρόσθεσε πως είναι ακόμα ζευγάρι με την Ανχελίτα και κλείνουν 2 χρόνια μαζί.”,”thumbnailUrl”:”https://i1thumbs.glomex.com/dC1icTR5Z243ZXRpZGwvMjAyMy8wNy8xMS8xMC80MF8wMV82NGFkMzE4MTg4MDRhLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT1M56S”,”uploadDate”:”2023-07-11T10:42:13.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-ctz9yv4yihy9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

«Από εσάς μαθαίνω για την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το Star. Δεν ανταλλάξαμε και καμία κουβέντα. Δε τη συμπαθούσα, εντάξει, δεν ήταν και η αγαπημένη μου κριτής. Η αγαπημένη μου ήταν η Ζενεβιέβ.

Ζενεβιέβ, αν το δεις, σε αγαπώ πολύ. Θα είμαι ειλικρινής, δε ξέρω τι σας έχουν πει οι υπόλοιποι, εγώ δεν έχω κρατήσει επαφή με κανέναν κριτή, δεν ήρθε κανείς σε μένα να μου πει ότι θα με βοηθήσει. Συνεχίζω τη ζωή μου μόνος μου, δε με βοήθησαν» συμπλήρωσε.

To άρθρο Παναγιώτης Πέτσας για GNTM: Δεν με βοήθησε κανένας από τους κριτές, δεν συμπαθούσα την Βίκυ Καγιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button