Ομορφιά

Britney Spears: «Ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές» – Η ανάρτηση για την επανασύνδεση με τη μητέρα της

Η Britney Spears συναντήθηκε για πρώτη φορά με τη μητέρα της, μετά από χρόνια και δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό της.

Οι σχέσεις της pop star με την οικογένειά της είναι τεταμένες όλον αυτόν τον καιρό, λόγω της υποχρεωτικής κηδεμονίας, στην οποία την είχε υποβάλει ο πατέρας της. Ως αποτέλεσμα, είχε αποκοπεί από όλους τους συγγενείς της, ενώ κατηγορούσε και τη μητέρα της για προδοσία.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του TMΖ, η Lynne Spears έφτασε στο αεροδρόμιο του Los Angeles και μεταφέρθηκε στο σπίτι του φίλου και μάνατζερ της τραγουδίστριας, Cade Hudson. Έπειτα, με ένα uber έφτασε στο σπίτι της κόρης της, όπου παρέμεινε για περίπου 30 λεπτά. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο συζυγός της σταρ, Sam Asghari.

Η Britney Spears ήξερε ότι η μητέρα της θα ερχόταν να τη δει, αλλά δεν ήξερε πότε ακριβώς, δήλωσε το δημοσίευμα του ΤΜΖ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι σχέσεις μητέρας και κόρης έχουν εξομαλυνθεί σε έναν βαθμό, καθώς η Lynne αποφάσισε να κάνει το πρώτο βήμα για συμφιλίωση έχοντας «δεσμευτεί να επανορθώσει με την κόρη της».

Ενθουσιασμένη από τη συνάντηση με τη μητέρα της, μετά από τόσα χρόνια, η Britney Spears έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από την παιδική της ηλικία και στη λεζάντα εξήγησε πόσο χαρούμενη είναι που μπορεί να πιει καφέ με τη μητέρα της μετά από 14 χρόνια.

«Η γλυκιά μου μαμά εμφανίστηκε στην πόρτα μου χθες, μετά από 3 χρόνια… έχει περάσει τόσος καιρός … με την οικογένεια υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να διορθωθούν … αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές !!! Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω με όσα κράτησα για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα πράγματα ΣΩΣΤΑ !!! Σε αγαπώ 💕 τόσο πολύ !!! Πςςςςς… Είμαι τόσο ευλογημένη που μπορούμε να πιούμε καφέ μαζί μετά από 14 χρόνια !!! Πάμε για ψώνια μετά !!!», έγραψε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button