Πολιτική

Παύλος Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει υπόμνημα για τους Σπαρτιάτες, ενώ η προθεσμία έληξε πριν 20 μέρες

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απών από μια τέτοια υπόθεση που αφορά στην ποιότητα της Δημοκρατίας μας» σημειώνει με ανακοίνωση του ο Παύλος Μαρινάκης, σχολιάζοντας την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να καταθέσει υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών.

Στην ίδια ανακοίνωση ο Παύλος Μαρινάκης σημειώνει πως η προθεσμία για να καταθέσουν υπόμνημα για τον Άρειο Πάγο έληξε πριν 20 μέρες και σχολιάζει με σκωπτικό τρόπο την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ για το κόμμα των Σπαρτιατών.

«Μόλις χθες αναρωτιόμασταν ως κυβέρνηση γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει καταθέσει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Σπαρτιάτες. Σήμερα πήραμε την απάντηση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Συνεχίζει λέγοντας: «Πριν από λίγο ο βουλευτής και τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης, μιλώντας σε εκπομπή στο κανάλι της Βουλής, μας ενημέρωσε ότι αποφάσισαν (και μάλιστα μετά από σύσκεψη και με τον επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Φάμελλο), να καταθέσουν «σήμερα κιόλας» υπόμνημα κατά των Σπαρτιατών.

Σήμερα! Ενώ η προθεσμία έχει λήξει από τις 20 του μηνός…

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απών από μια τέτοια υπόθεση που αφορά στην ποιότητα της Δημοκρατίας μας. Ούτε την τελευταία μας νομοθετική πρωτοβουλία, προς αυτή την κατεύθυνση είχαν ψηφίσει, ούτε στις εθνικές εκλογές του 2023 είχαν καταθέσει υπόμνημα κατά του κόμματος Κασιδιάρη.

Οι δήθεν υπερασπιστές της Δημοκρατίας, που κόπτονται για το Κράτος Δικαίου, συκοφαντώντας την Ελλάδα στην Ευρώπη, μένουν σταθερά μόνο στα μεγάλα λόγια και στη δημιουργία εντυπώσεων. Όπως τότε που επί 4,5 χρόνια δεν έβρισκαν αίθουσα να δικαστεί η εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Από επαναστατική γυμναστική και δηλώσεις χορτάσαμε. Αλλά την Δημοκρατία την υπερασπίζεται κανείς με πράξεις».

To άρθρο Παύλος Μαρινάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ στέλνει υπόμνημα για τους Σπαρτιάτες, ενώ η προθεσμία έληξε πριν 20 μέρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button