Αθλητικά

Βραβεύτηκε η Χανιώτισσα, πρωταθλήτρια της κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη

Τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη, βράβευσε σήμερα, στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, ο περιφερειάρχης Κρήτης, Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Νίκου Καλογερή και των περιφερειακών συμβούλων Χανίων.

Ο κ. Αρναουτάκης συνεχάρη τη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια, τονίζοντας ότι τα νέα παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό θα πρέπει να στηρίζονται περισσότερο.

Συγχαρητήρια και στους γονείς της, που τη στήριξαν σ΄ όλες τις προσπάθειές της, αλλά και στο σωματείο της το ΝΟΧ από όπου ξεκίνησε, εξέφρασε και ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Καλογερής.

Ο ίδιος υπογράμμισε την ανάγκη αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών, ιδιαίτερα της κολύμβησης, ενώ τόνισε ότι θα ακολουθήσουν βραβεύσεις και άλλων σπουδαίων αθλητών από τα Χανιά, τόσο στο άθλημα της κολύμβησης, όσο και στον στίβο, στη σφαιροβολία και στη σκοποβολή.

Από την πλευρά της η Άννα Ντουντουνάκη, εξέφρασε την ελπίδα το 2022 να είναι χρονιά περισσοτέρων διακρίσεων για τον ελληνικό αθλητισμό, τονίζοντας την ανάγκη στήριξης του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button