Αθλητικά

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποθέωσε τον Ματίας Αλμέιδα: Τραγουδούν το επίθετο του πατέρα μου

Ο Ματίας Αλμέιδα αποθεώθηκε από τους οπαδούς της ΑΕΚ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ώρα των δηλώσεών του στην COSMOTE TV.

Την ώρα που ο Ματίας Αλμέιδα έκανε τις δηλώσεις του στην COSMOTE TV ο κόσμος τον αποθέωσε, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του. Ο ίδιος σήκωσε το χέρι του και τους χαιρέτησε.

“Ο κόσμος τραγουδάει το επίθετο του πατέρα μου, είμαι πολύ ευγνώμων, αλλά από αύριο ετοιμαζόμαστε για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι”, δήλωσε ο Αργεντινός προπονητής της ΑΕΚ.

“Μία μεγάλη νίκη, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και το κάναμε και πήραμε τη νίκη.

Όλα τα ματς είναι τελικοί. Αυτή ειναι η ιδέα να μπαίνουμε σε όλα τα ματς. Σε όλα τα ματς θέλουμε να μπαίνουμε έτσι, άλλες φορές φαίνεται περισσότερο, όμως αυτή είναι η ιδέα για όλα τα ματς.

Απομένουν τρία δυσκολα παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Δυο ματς κόντρα στους διεκδικητές, το χαιρόμαστε σήμερα αλλά από αύριο έχουμε δουλειά για τα ματς που απομένουν”, δήλωσε ακόμα ο Ματίας Αλμέιδα.

 

To άρθρο Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ αποθέωσε τον Ματίας Αλμέιδα: Τραγουδούν το επίθετο του πατέρα μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button