Τεχνολογία

Εύβοια: Επεισόδιο με πυροβολισμούς στο κέντρο της Ερέτριας

Πανικός επικράτησε το μεσημέρι της Παρασκευής (01/9) στην Ερέτρια, όταν έπεσαν πυροβολισμοί σε κεντρικό δρόμο.

Ο διαπληκτισμός δύο οδηγών, κατέληξε σε επεισόδιο με πυροβολισμούς με τους περιοίκους να παρακολουθούν έντρομοι τις εξελίξεις. Σύμφωνα με το eviathema.gr, όλα ξεκίνησαν στις 13:20, επί της οδού Φιλοσόφου Μενεδήμου, όταν δύο οχήματα ΙΧ, ένα μπλε σκούρο όχημα μάρκας Seat και ένα μαύρο μάρκας WolksWagen Golf σταμάτησαν στην μέση του δρόμου, και οι οδηγοί τους για άγνωστο λόγο διαπληκτίστηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα σε λίγα λεπτά ο οδηγός του Seat βγήκε από το όχημα και άρχισε να προκαλεί φθορές στο πρώτο όχημα και να χτυπά με δύναμη τον οδηγό του, ο οποίος βγήκε και εκείνος από το όχημα και πιάστηκαν στα χέρια.

Η κυκλοφορία στο δρόμο διακόπηκε για αρκετά λεπτά, με οδηγούς και περαστικούς να παρακολουθούν έκπληκτοι το περιστατικό.

Λίγη ώρα αργότερα ο οδηγός του Golf απομακρύνθηκε από το σημείο και μέσα σε λίγη ώρα επέστρεψε κρατώντας όπλο στα χέρια, με το οποίο άρχισε να πυροβολεί σημαδεύοντας αυτόν που του επιτέθηκε χωρίς να πέτυχει τον στόχο του και στην συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Ερέτριας, ύστερα από καταγγελία για το περιστατικό, οι οποίοι διενεργούν έρευνα, ώστε να εντοπίσουν τους δράστες.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button