lifestyle

Τέιλορ Σουίφτ: Απάτη 1 εκατομμυρίου λιρών με μαϊμού εισιτήρια για συναυλίες της

Χιλιάδες θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ φαίνεται πώς έχουν πέσει θύματα απάτης, αφού τους πούλησαν μαϊμού εισιτήρια για την περιοδεία «Eras» με τους απατεώνες να υπολογίζεται ότι έχουν κερδίσει περισσότερο από 1 εκατομμύριο λίρες. 

Σύμφωνα με το SkyNews, περισσότεροι από 600 πελάτες της Lloyds Banking Group έχουν αναφέρει ότι έπεσαν θύματα απάτης από τον Ιούλιο του 2023, όταν ξεκίνησε η πώληση των εισιτηρίων για την περιοδεία της Τέιλορ Σουίφτ. 

Η Lloyds Banking Group εκτιμά ότι κάθε θύμα έχασε κατά μέσο όρο 332 λίρες, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις το ποσό έφθασε μέχρι και τις 1.000 λίρες.

Με τα στοιχεία να βασίζονται αποκλειστικά στα στοιχεία πελατών της, η Lloyds εκτιμά ότι είναι πιθανό να υπήρξαν τουλάχιστον 3.000 θύματα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και να έγιναν καπνός περισσότερα από 1 εκατ. λίρες.

Οι θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ, ηλικίας 25 έως 34 ετών, που προσπαθούν να αγοράσουν sold-out εισιτήρια είναι πιο πιθανό να γίνουν στόχος, με πολλές απάτες να προέρχονται από τα social media προειδοποίησε η Lloyds.

Οι θαυμαστές των Coldplay, της Beyonce και του Harry Styles έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση αφού έγιναν στόχος απάτης το περασμένο καλοκαίρι, πρόσθεσε.

Η περιοδεία Eras της Σουίφτ, που σπάει ρεκόρ, πρόκειται να συγκεντρώσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια (813 εκατομμύρια λίρες), σύμφωνα με δημοσιεύματα, με τα εισιτήρια για τις συναυλίες να εξαντλούνται με το που άρχισαν να πωλούνται.

Μέχρι η περιοδεία να τελειώσει τον Δεκέμβριο, η τραγουδίστρια θα έχει δώσει πάνω από 150 συναυλίες σε πέντε ηπείρους.

To άρθρο Τέιλορ Σουίφτ: Απάτη 1 εκατομμυρίου λιρών με μαϊμού εισιτήρια για συναυλίες της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button