Περιβάλλον

Στον αγώνα της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ το Σάββατο οι γονείς του Μιχάλη Κατσούρη

Στον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ ΑΕΚ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ στο γήπεδο «OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια θα βρεθούν και οι γονείς του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή. «Για να γίνει σαφές πως η απώλεια του Μιχάλη είναι μια απώλεια της οικογένειας της ΑΕΚ και ότι η οικογένεια του είναι και δική μας οικογένεια» αναφέρει η ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ταυτόχρονα, γνωστοποίησε πως θα ξεκινήσει μια σειρά δράσεων στη μνήμη του δολοφονηθέντος οπαδού του ξεκινώντας από την παροχή υποτροφιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επισημαίνει η ΠΑΕ ΑΕΚ, αν και δεν γνωστοποιείται ακόμα το πλήρες περιεχόμενο των δράσεων, αρχικά θα παρέχει τρεις υποτροφίες σε μαθητές που θα αριστεύσουν στις πανελλήνιες εξετάσεις 2024 στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή.

Ακόμη, θα δώσει το όνομά του σε οδό κοντά στο γήπεδό της, OPAP Arena, στη Νέα Φιλαδέλφεια. Θα ακολουθήσει σειρά πρωτοβουλιών με επίκεντρο τα ζητήματα καταπολέμησης της βίας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, ημερίδες, και δράσεις με επίκεντρο την καταπολέμηση της βίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον Μιχάλη Κατσουρή
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει πως στο ματς του Σαββάτου (19/8) με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena, θα φιλοξενηθεί η οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσούρη. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε σε πρώτη φάση, για να γίνει σαφές πως η απώλεια του Μιχάλη είναι μια απώλεια της οικογένειας της ΑΕΚ και ότι η οικογένεια του είναι και δική μας οικογένεια» αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Από κει και πέρα, στην μνήμη του Μιχάλη θα ακολουθήσει και σειρά δράσεων από την ΠΑΕ ΑΕΚ, κάποιες από τις οποίες σε συνεργασία και με άλλους φορείς. Χωρίς να είναι απαραίτητο να γνωστοποιηθεί από σήμερα το πλήρες περιεχόμενο και ο αριθμός αυτών των δράσεων, ανακοινώνουμε πως η ΠΑΕ ΑΕΚ αναλαμβάνει στο όνομα του Μιχάλη την παροχή τριών υποτροφιών σε μαθητές που θα πρωτεύσουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

»Επίσης με πρωτοβουλία της ΠΑΕ ΑΕΚ δρομολογείται η ονοματοδοσία εις μνήμην του Μιχάλη, οδού πλησίον του γηπέδου μας.

»Θα ακολουθήσει σειρά πρωτοβουλιών με επίκεντρο τα ζητήματα καταπολέμησης της βίας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο. Μεταξύ των οποίων θα υπάρξουν δράσεις στο Kids’ Club της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπως κι εκδηλώσεις μνήμης αλλά και παράλληλα χαράς του ποδοσφαίρου στην Πλατεία του Αετού έξω από την OPAP Arena, ως φόρος τιμής στον Μιχάλη μας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

«Επίσης ημερίδες με θέμα την βία και την αντιμετώπιση της με το κοινό να προέρχεται από σχολεία από όλη την Ελλάδα. Συνεργασία με διεθνείς φορείς για δράσεις με επίκεντρο την καταπολέμηση της βίας.

»Όλα αυτά αποτελούν ένα ενδεικτικό κομμάτι των δράσεων που θα οργανωθούν στην μνήμη του Μιχάλη. Θα υπάρξει το επόμενο διάστημα αναλυτική ενημέρωση για το πλήρες περιεχόμενο και πρόγραμμα» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button