Αθλητικά

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Αδιαφορία και πάθος η απάντηση στις προκλήσεις» η οδηγία της Ένωσης στους οπαδούς

Το παιχνίδι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός για την 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1, αποτελεί και ντέρμπι… τίτλου για τις δύο ομάδες, με την Opap Arena να αναμένεται κατάμεστη και την Ένωση να ζητάει την προσοχή των οπαδών της.

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΚ δίνει οδηγίες στους οπαδούς της ομάδας που θα βρεθούν στην OPAP Arena για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στα πλέι οφ της Super League 1 και ζητάει προσοχή για να προστατευτεί η ομάδα και έδρα της.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Φίλοι της ΑΕΚ

Όσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί στο Σπίτι Μας και στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν με τη Λαμία, άλλο τόσο είναι η αυριανή (24/4, 20.30) πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό να κυλήσει ομαλά χωρίς έξω-αγωνιστικούς κινδύνους για την ομάδα μας.

Οφείλουμε να προστατέψουμε την ΑΕΚ από οτιδήποτε θα μπορούσε να της δημιουργήσει πρόβλημα στην προσπάθεια της για την νίκη. Να την προστατέψουμε από κάθε ενδεχόμενη προβοκατόρικη ενέργεια θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί όποιος θέλει να την δει να μη πετυχαίνει τους αγωνιστικούς της στόχους στο πρωτάθλημα. Δεν είναι, λοιπόν, μόνο η προσπάθεια να αποφύγουμε κάποια μελλοντική τιμωρία βάσει του νέου πολύ αυστηρού πλαισίου ποινών. Είναι κυρίως η προσπάθεια να προστατέψουμε την ΑΕΚ στο ίδιο το ματς με τον Παναθηναϊκό.

Οποιοδήποτε βεγγαλικό, καπνογόνο, κροτίδα, κάθε είδους αντικείμενο που θα μπορούσε να πέσει στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να φέρει καταστροφική εξέλιξη για την ομάδα μας στο αυριανό ντέρμπι και στην προσπάθεια κατάκτησης του πρωταθλήματος. Έχετε το συνέχεια στο μυαλό σας αυτό. Κάθε πιθανή στιγμή απώλειας ψυχραιμίας, η παραμικρή επιπολαιότητα, μπορεί να κρίνει ακόμη και το πρωτάθλημα σε βάρος μας.

Επίσης θυμίζουμε ακόμη μια φορά πως κίνδυνοι από επιπολαιότητες υπάρχουν και σε προσωπικό επίπεδο. Οι ποινές για παραβάτες είναι πολύ αυστηρές και δεν έχουν ανασταλτικό χαρακτήρα. Προστατέψτε, λοιπόν, και τους εαυτούς σας και μην ξεχνάτε πως το σύστημα των καμερών ασφαλείας από την ώρα που ανοίγει το γήπεδο είναι υπό τον απόλυτο έλεγχο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Είναι πολύ σημαντικό να μην ασχοληθείτε καθόλου με πιθανές προκλήσεις. Αν υπάρξουν και με οποιαδήποτε μορφή μπορεί να έχουν. Αδιαφορία και ακόμη μεγαλύτερο πάθος στην στήριξη της ομάδας μας, πρέπει να είναι η απάντηση μας.

Οι πόρτες της OPAP Arena την Τετάρτη θα ανοίξουν στις 17.30. Φροντίστε να βρίσκεστε στο γήπεδο όσο το δυνατό νωρίτερα, για να αποφευχθεί οποιουδήποτε είδους ταλαιπωρία. Θα υπάρχουν αυστηροί προέλεγχοι για να αποκλειστεί η περίπτωση μεταφοράς στο γήπεδο απαγορευμένου – επικίνδυνου αντικειμένου και για να απομακρύνονται άμεσα όσοι δεν έχουν εισιτήριο. Απαγορεύεται επίσης να περάσει στο γήπεδο πανό ή πλακάτ με περιεχόμενο υβριστικό, προκλητικό, ρατσιστικό ή αντιαθλητικό.

Αν δεν έχετε εισιτήριο για τον αγώνα, μην προσεγγίσετε το γήπεδο. Οποιοσδήποτε προσπαθήσει να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο και οποιοσδήποτε κάτοχος εισιτηρίου προσπαθήσει να συνδράμει κάποιον άλλον να μπει στο γήπεδο χωρίς εισιτήριο, θα έχει πολύ σοβαρές κυρώσεις τόσο από την Αστυνομία όσο και από την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Μην έχετε μαζί σας σάκο, σακούλα ή κράνος μηχανής. Σε οποιονδήποτε είναι σε εμφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο και δεν πρέπει να προσεγγίσει καν τον περιβάλλοντα χώρο.

Φίλοι της ΑΕΚ

Η ομάδα χρειάζεται την στήριξη μας στον απόλυτο βαθμό. Να δώσουμε όλοι ό,τι έχουμε μέσα μας για να βοηθήσουμε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ. Θέλουμε μια OPAP Arena γεμάτη πάθος για την νίκη της ΑΕΚ και μπορούμε να το πετύχουμε αυτό χωρίς να χρειαστεί να θέσουμε την ομάδα σε οποιονδήποτε κίνδυνο. Το έχουμε καταφέρει ήδη σε όλα τα ματς από τότε που τέθηκε σε ισχύ το νέο αυστηρό πλαίσιο ποινών.
Όλοι μαζί στο Σπίτι Μας μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της σεζόν! Όλοι μαζί το βράδυ της Τετάρτης στο πλευρό της ΑΕΚ για μια μεγάλη νίκη!

Σας ευχαριστούμε.

To άρθρο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: «Αδιαφορία και πάθος η απάντηση στις προκλήσεις» η οδηγία της Ένωσης στους οπαδούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button