Ομορφιά

Βασιλική Μιλλούση για Λευτέρη Πετρούνια: «Τσακωθήκαμε πολλές φορές εξαιτίας της δημοσιότητας»

Η Βασιλική Μιλλούση με αφορμή την επιστροφή της στην ενεργό δράση και τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής μίλησε στην Όλγα Λαφαζάνη και στο Happy Day.

«Ήταν μία τρέλα το να επιστρέψω, αλλά υπήρχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μου και το θεώρησα μεγάλο κίνητρο, ως μαμά με δύο παιδιά, να μπορέσω να ξαναμπώ στην ενεργό δράση και να έχω στόχο ακόμα και την Ολυμπιάδα. Ήθελα να περάσω κι ένα δυνατό μήνυμα ότι οι μαμάδες δεν πρέπει να τα παρατάνε» είπε αρχικά η Βασιλική Μιλλούση.

Μέσα σε όλα, η Βασιλική Μιλλούση αναφέρθηκε στο μεγάλωμα των κοριτσιών της και στον άντρα της ζωής της, Λευτέρη Πετρούνια. «Εμείς έχουμε μία υποσυνείδητη πειθαρχία, οπότε και τα παιδιά μας είναι πολύ προγραμματισμένα χωρίς να είναι καταπιεσμένα. Όταν γεννήθηκε το πρώτο μας παιδάκι –επειδή είμαι άνθρωπος του ύπνου- και ξυπνούσα ανά 2 ή 3 ώρες, υπήρχε μία ένταση σε εμένα και δεν ήμουν στα καλύτερά μου. Δεν είναι στη σκέψη μας ένα τρίτο παιδί».

«Τα media έμαθα για τη σχέση μου με τον Λευτέρη το 2016, όταν εκείνος έγινε Ολυμπιονίκης. Δεν μου άρεσε όταν είδα τη σχέση μας στα περιοδικά, που έγραφαν “κοιτάξτε ποια είναι η κοπέλα του Λευτέρη” ενώ ήμουν κι εγώ αθλήτρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι λίγο περίεργα τα μέσα, γενικότερα έχουμε φάει πολλές σφαλιάρες. Πολλές φορές εξαιτίας αυτής της δημοσιότητας, τσακωθήκαμε. Ο Λευτέρης Πετρούνιας με διεκδικούσε για έξι μήνες» πρόσθεσε η Βασιλική Μιλλούση.

Δείτε όλη τη συνέντευξή της στον Alpha:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button