Ομορφιά

Βλάσσης Χολέβας για Γιώργο Καράβα: «Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Βλάσσης Χολέβας, ο οποίος μίλησε για τη γνωριμία του με τον Johnny Depp, ενώ απάντησε και για τον Γιώργο Καράβα.

«Στη συνεργασία με τη μαμά μου υπάρχει φαγωμάρα καθημερινά, αλλά είναι συνηθισμένη. Στη Μύκονο αλλάξαμε όνομα στο μαγαζί κι έχουμε νέες συνεργασίες πλέον. Θα πάρω μέρος στην εβδομάδα μόδας της Αθήνας τον Ιούνιο. Στην Αμερική είχα μιλήσει με τη Meryl Streep και τον Johnny Depp και ήταν πολύ απλοί άνθρωποι.

Τον Johnny Depp τον είχα γνωρίσει σε ένα πάρτι και ο κολλητός μου του ζήτησε τσιγάρο. Έτσι πιάσαμε κουβέντα. Βλέπω την κόρη μου Χριστούγεννα, Πάσχα, καλοκαίρι και μιλάμε καθημερινά με βίντεο κλήση. Η κόρη μου δεν ήθελε καθόλου να πάω στο J2US, αλλά όταν πήγα, της άρεσα», είπε αρχικά ο Βλάσσης Χολέβας.

Για τη συνέντευξη του Γιώργου Καράβα, η οποία είχε σηκώσει θύελλα αντιδράσεων και σχολίων, ο Βλάσσης Χολέβας είπε: «Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις, είσαι. Αφού το νιώθει ο άνθρωπος, αν το βρει το πρότζεκτ και το πάρει, μακάρι να το κάνει».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button