Αθλητικά

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι που θα μεταδώσει το game 1 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague

Μια ημέρα μετά το… στραβό ξεκίνημα του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Ολυμπιακός κάνει πρεμιέρα στα φετινά πλέι οφ της Euroleague, στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να “σπάσει” την έδρα της Μπαρτσελόνα και να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης στο Final Four της Euroleague από την πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων.

Οι Πειραιώτες έχουν μια σημαντική απώλεια. Ο Κώστας Παπανικολάου δεν ταξίδεψε στην Βαρκελώνη λόγω ίωσης και δεν αποκλείεται να χάσει και το δεύτερο ματς στο “Παλάου Μπλαουγκράνα”.

Το θετικό ωστόσο για τους Πειραιώτες είναι ότι τουλάχιστον θα έχουν τον Τόμας Γουόκαπ, που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν στην μέση. Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της αναμένεται να παραταχθεί πλήρης. Η αναμέτρηση θα κάνει τζάμπολ στις 22:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 4.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς για τα πλέι οφ στη Euroleague, η Μονακό υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε (20:00, Novasports 6) στο Game 1 της δικής τους σειράς.

To άρθρο Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι που θα μεταδώσει το game 1 της σειράς των πλέι οφ της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button