Ομορφιά

Dr. Pips: Η ανάρτηση – ξέσπασμα από τον πρώην σύντροφο της Βαμβακούση μετά το τραγούδι για το τρίτο πρόσωπο

Ο Dr. Pips ή αλλιώς ο Σπύρος Γουρδούπης που έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor παρουσίασε το νέο του τραγούδι, με στίχους όλο νόημα.

Ο ράπερ, ο οποίος στο παρελθόν διατηρούσε σχέση με τη Δήμητρα Βαμβακούση, μέσα από τους στίχους του νέου του τραγουδιού αφήνει αιχμές σε εκείνον τον άντρα – χωρίς να αποκαλύπτει το όνομά του- που τον χώρισε από τη γυναίκα του, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Δείτε ΕΔΩ.

Με νέα ανάρτηση στα social media ο Dr. Pips απαντά για τα πρόσφατα σχόλια που έλαβε μετά το νέο του τραγούδι γεμάτο «καρφιά» για την πρώην σύντροφο και το τρίτο πρόσωπο που τους χώρισε.

Να υπενθυμίσουμε πως η Δήμητρα Βαμβακούση φημολογείται πως είναι η τωρινή σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου. Βέβαια κανείς από τους δύο δεν το έχει επιβεβαιώσει δημόσια ούτε το έχει διαψεύσει.

Μετά τις αντιδράσεις και τα σχόλια που έλαβε για τη μουσική του, ο Σπύρος Γουρδούπης απαντά με νέα ανάρτηση, μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram.

«Όταν είσαι αναγνωρισμένος διδάκτωρ από τρία Πανεπιστήμια, ζεις χρόνια εκτός Ελλάδος στο μεγαλύτερο Πανεπιστήμιο του κόσμου κάνοντας έρευνα στην ανακάλυψη φαρμάκων και κάποιοι Έλληνες σε κατηγορούν ότι κάνεις μουσική/τέχνη για να γίνεις διάσημος στην Ελλάδα που δε μένεις καν εκεί.

Είναι ανησυχητικώς ενδεικτικό, ότι κάποια “πρότυπα” που έχουν οι νέοι, τους έπεισαν, ότι είναι φυσιολογικό όλοι να θυσιάζουν τα πάντα στο βωμό της εικόνας τους και της λαοφιλίας τους. Ουαί και αλίμονο, πόσο άσχημοι είμαστε αν η εικόνα μας και το πόσο αρέσουμε έγινε ιδανικό, αγαθό και προτεραιότητα;

Υπάρχουν και άνθρωποι που αποδίδουν στην τέχνη τον πραγματικό, αναφαίρετο, δημοκρατικό σκοπό της, δίχως κίνητρα, δίχως ανάγκη για δημοσιότητα, δίχως τυχοδιωκτικές αφορμήσεις: ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button