Τεχνολογία

Battle of S: Μία yogi lover ανακαλύπτει τη μαγεία του mobile gaming

Η πρώτη μου επαφή με το gaming ήταν πίσω στα 90s, τότε που μάταια προσπαθούσα να νικήσω τον αδερφό μου και τους φίλους του, σε αναμετρήσεις με γραφικά που τώρα θα θεωρούνταν vintage.

Έπειτα από δύο, τρεις, δέκα ήττες, έπεισα τον εαυτό μου ότι το gaming δεν ήταν για εμένα. Για την ακρίβεια, ενώ πάντα ένας gamer θα βρισκόταν στον περίγυρό μου, στην πραγματικότητα το gaming δεν μπήκε ξανά στην καθημερινότητά μου, σε αντίθεση με τη yoga που «γεμίζει» τον ελεύθερό μου χρόνο τα τελευταία δέκα χρόνια.

Όλα αυτά όμως, μέχρι φέτος το καλοκαίρι, όταν και μία πρόκληση για ένα mobile gaming battle, έγινε η αφορμή να γνωρίσω τι σημαίνει gaming εν έτει 2023 και να «κολλήσω».

Όταν μία YogiDragon «τα βάζει» με τον Duke of Success

Είχα ακούσει για το Galaxy S23 Ultra. Ήξερα ότι διέθετε κάμερες επαγγελματικού επιπέδου, πως είχε έναν πολύ stylish σχεδιασμό, ότι μπορούσε ακόμη και να αποτυπώσει τα πιο εντυπωσιακά βίντεο τη νύχτα, χάρη στη λειτουργία Nightography.

Εκείνο που δεν γνώριζα όμως, ήταν πως πέρα από τον νέο «βασιλιά» των φωτογραφικών smartphone, το αποκαλούσαν και το καλύτερο gaming smartphone της χρονιάς.

«Είσαι για “μάχη”;». Η ερώτηση που ακούστηκε ξαφνικά, «έπεσε» από τον καλό συνάδελφο Βασίλη Κουρουμιχάκη -aka τον απόλυτο multitasker του Ratpack.gr- όταν είδε το βλέμμα μου να στέκεται στα ομολογουμένως εντυπωσιακά smartphone που βρίσκονταν στο γραφείο του. Και αυτή η ερώτηση δεν μπορούσε να μείνει χωρίς απάντηση, ακόμη και αν είχα πολλά χρόνια να αναμετρηθώ με κάποιον gamer.

Η απόλαυση του να ζεις τον αγώνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος

Όλα ήταν έτοιμα για την Battle of S. Η αναμέτρηση θα ξεκινούσε σε λίγα λεπτά, το Galaxy S23 Ultra ήταν το «μέσο» και το Wreckfest… το πεδίο της «μάχης». Ο Βασίλης έδειχνε να ελίσσεται άνετα on the road. Εγώ από την άλλη, νομίζω ότι περισσότερο απολάμβανα τον αγώνα που ζούσα, παρά έδινα βάση στο πόσο «μπροστά» έβγαινα.

Αυτό που διαπίστωσα, λοιπόν, έπειτα από μερικά μόνο λεπτά mobile gaming με το Galaxy S23 Ultra, ήταν πως τελικά «το είχα». Ναι, μπορεί να μην ήμουν expert στο Wreckfest, αλλά έδινα με περηφάνια τη «μάχη» μου και μάλιστα, την απολάμβανα κιόλας. Και σε αυτό συνέβαλαν σημαντικά τα features και οι τεχνολογίες του smartphone που κρατούσα!

1691061686443-333958914-image003.jpg

Το Wreckfest ©2022 είναι καταχωρημένο σήμα κατατεθέν της THQ Nordic AB, Sweden. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα άλλα σήματα κατατεθέντα, λογότυπα και δικαιώματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Battle of S: Η σημασία του να δίνεις μία gaming «μάχη»

Απολαμβάνοντας την Battle of S, μπόρεσα εύκολα να κατανοήσω τρία πράγματα. Το πρώτο είναι το γιατί οι περισσότεροι φίλοι μου αγαπούν το mobile gaming. Το δεύτερο είναι το πόσο πολύ έχουν αλλάξει πολλά (μα πάρα πολλά) πράγματα από τότε που αποκαλούσα τον εαυτό μου gamer και το τρίτο είναι ότι ένα smartphone με σύγχρονες τεχνολογίες και «δυνατά» χαρακτηριστικά, μπορεί να βοηθήσει ακόμη και έναν newbie να τα πάει πολύ καλά στο πεδίο της «μάχης».

Στην περίπτωση του Galaxy S23 Ultra, λοιπόν, ένα από αυτά τα special features ήταν αναμφίβολα ο νέος, ισχυρός επεξεργαστής Snapdragon® 8 Gen2 της Qualcomm. Δηλαδή ο καλύτερος επεξεργαστής σε Samsung Galaxy, που προσφέρει τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και απόδοση gaming επόμενου επιπέδου, χωρίς παύσεις και «κολλήματα».

1691061706158-881550211-image004.jpg

Αν στον ισχυρό επεξεργαστή, συμπεριλάβουμε τη μεγάλη μπαταρία 5000 mAh, το ray tracing σε πραγματικό χρόνο για ρεαλιστικές αποδόσεις σκηνών, την οθόνη 6,8 ιντσών με την τεχνολογία Dynamic AMOLED 2X για «ζωντανά» battles, αλλά και το γεγονός πως το συγκεκριμένο μοντέλο διατηρεί το πολύωρο gaming σε εξέλιξη χωρίς κανένα πρόβλημα, καταλαβαίνεις γιατί το Galaxy S23 Ultra κάνει το mobile gaming επικό.

1691061720633-809459066-image005.jpg

Το Wreckfest ©2022 είναι καταχωρημένο σήμα κατατεθέν της THQ Nordic AB, Sweden. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος. Όλα τα άλλα σήματα κατατεθέντα, λογότυπα και δικαιώματα είναι ιδιοκτησία των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους.

Στην περίπτωση που αναρωτιέσαι αν μία newbie στο mobile gaming και YogiDragon κατάφερε να «τα βάλει» με τον απόλυτο multitasker και Duke of Success του γραφείου και να βγει νικήτρια, stay tuned. Το σίγουρο είναι πως σε ό,τι αφορά στον ελεύθερο χρόνο μου πλέον, η γιόγκα συνδυάζεται με λίγα λεπτά gaming, έτσι για το σασπένς!

Μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο επικό Battle of S, αλλά και για να μάθετε ποιος αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του πιο επικού gaming battle με τη βοήθεια του Galaxy S23 Ultra.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button