Ομορφιά

Survivor All Star – Έβαλε τα κλάματα η Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Δεν θέλω να με λυπάται κανένας»

Το Survivor All Star επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης 28/6 με ένα νέο επεισόδιο γεμάτο ανατροπές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

Σε αυτό οι παίκτες μονομάχησαν για την πολυπόθητη ατομική ασυλία, η οποία θα οδηγήσει τον μεγάλο νικητή πιο εύκολα στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. Έτσι οι παίκτες ρίχτηκαν και πάλι στον αγώνα με νικητή για ακόμη μία φορά τον Σάκη Κατσούλη. Μετά το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού όπου συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να τους ανακοινώσει ποιος είναι ο νέος υποψήφιος.

Για μια ακόμα φορά έκρυβε εκπλήξεις, ως προς τις συζητήσεις τουλάχιστον, το συμβούλιο στο Survivor All Star. Κι αυτό μιας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση αισθανόμενη μόνη ανάμεσα σε πέντε συμπαίκτες της.

Έτσι, η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor All Star μίλησε με δάκρυα στα μάτια στον Γιώργο Λιανό, σημειώνοντας χαρακτηριστικά τα εξής. «Μετά την αποχώρηση του Ηλία νομίζω πως μπορώ να είμαστε στεναχωρημένη. Δεν προσπαθώ και δεν θέλω να θυματοποιηθώ. Ότι και να πω, όμως, πάντα πρέπει να έχω έναν αντίλογο. Γιατί; Αποχώρησε ο Ηλίας και είμαι στεναχωρημένη. Σήμερα και στον αγώνα δεν είχα κανένα ψυχικό απόθεμα να παίξω, έμπαινα απλά μέσα, έτρεχα και κάποια στιγμή με έπιασαν και τα κλάματα».

«Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να θυματοποιηθώ, δεν μου αρέσει να θεωρούμαι θύμα. Να το ανακοινώσω αυτό σε όλους και στους τηλεθεατές που μας βλέπουν, δεν θέλω να με λυπάται κανένας. Ποτέ στη ζωή μου δεν το θέλω οπότε να σας βγει αυτό από το μυαλό αν πιστεύτε ότι θέλω να θυματοποιηθώ γιατί δεν θέλω να θυματοποιηθώ».

«Απλά είμαι στεναχωρημένη! Το αν επιλέξω να κάνω κάποια συζήτηση, τώρα ή αύριο ή μεθαύριο ή όταν βγω από το παιχνίδι, είναι δικό μου θέμα. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε καμία ψυχική διάθεση και δεν έχω όρεξη να μιλήσω, να μπω σε αντιπαράθεση, να τσακωθώ και δεν θέλω να το κάνω αυτό. Δηλαδή δεν μπορώ άλλο! Πως να το πω… Μετά από όλα όσα έγιναν, αυτή τη στιγμή δεν νιώθω καλά με κάποιο από τα παιδιά» πρόσθεσε εν συνεχεία, εμφανώς αναστατωμένη συναισθηματικά, η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο νέο συμβούλιο του νησιού για το Survivor All Star.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button