lifestyle

«Έμεινα “στήλη άλατος” από δυσαρεστημένους ιδιοκτήτες με τις ανακαινίσεις»

Δηλώσεις για την καριέρα της ως διακοσμήτρια αλλά και τη συμμετοχή της σε τηλεοπτικές εκπομπές, έκανε η Σίσσυ Φειδά μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Στην κάμερα του Mega μίλησε η Σίσσυ Φειδά για την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, «Πάμε Δανάη», και αναφέρθηκε στο επάγγελμά της και στην επιλογή της να κάνει αποχή από την τηλεόραση. Η γνωστή διακοσμήτρια δήλωσε πως δεν της λείπει η τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε και κάποια σκηνικά που είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν σε εκπομπές που συμμετείχε.

«Δεν μου λείπει η τηλεόραση, θα είχε ενδιαφέρον αν υπήρχε ένα Project ωραίο όπως το φαντάζομαι. Υπήρξαν προτάσεις που απέρριψα, ήταν για παιχνίδι που παίζεται τώρα στην τηλεόραση, για shows και για πρωινή εκπομπή άλλα δεν ήθελα. Υπήρξαν λεπτομέρειες που μοιράστηκαν μαζί μας στην εκπομπή οι ιδιοκτήτες και δεν θα ήθελα ποτέ να τις αναφέρω, τις έχω κρατήσει για μένα», είπε αρχικά η Σίσσυ Φειδά.

Για τις εκπομπές που σχετίζονταν με την διακόσμηση σπιτιού ανέφερε: «Αλλιώς είχαμε ξεκινήσει, αλλιώς είχαν συζητηθεί τα πράγματα και κάπως αλλιώς βγήκαν στην πορεία χωρίς να είμαι απολυτά σύμφωνη με αυτό. Μου έχει συμβεί να είναι δυσαρεστημένοι οι ιδιοκτήτες από τις ανακαινίσεις, ο σκηνοθέτης είχε βγει από τα ρούχα του κι εγώ είχα μείνει «στήλη άλατος». Είχα ακούσει πολλά σχόλια για την τηλεοπτική μου παρουσία, με είχε στενοχωρήσει λίγο γιατί άκουγα πραγματάκια που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα».

Για την κόρη της, η Σίσσυ Φειδά τόνισε πως: «Η κόρη μου με ρώτησε πως γίνονται τα παιδιά, προσπάθησα να είμαι περιγραφική και με μεταφορικές έννοιες. Εγώ δεν ζηλεύω τον σύζυγο μου νομίζω, εκείνος δεν ξέρω».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button