lifestyle

Η Chrissy Teigen και ο John Legend έγιναν 4η φορά γονείς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέον ξανά ο τραγουδιστής John Legend και η σύζυγός του, Chrissy Teigen. Η παρένθετη μητέρα στην οποία είχαν απευθυνθεί έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι!

Πριν από πέντε μήνες, η Chrissy Teigen είχε φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδί με τον John Legend, τη μικρή Έστι. Η επιχειρηματίας ήθελε ανέκαθεν τέσσερα παιδιά. Πριν από μερικά χρόνια, το ζευγάρι είχε χάσει ένα παιδάκι και όλα έδειχναν πως το όνειρο για μια μεγάλη οικογένεια θα έμενε στη μέση.

Τα χαρμόσυνα νέα ανακοίνωσε η Chrissy Teigen με μια ανάρτησή της στο Instagram. Και όχι μόνο μοιράστηκε τα νέα αλλά και τις πρώτες φωτογραφίες του αξιολάτρευτου Wren Alexander Stephens ο οποίος γεννήθηκε, με πολλά μαλλιά, μέσω παρένθετης μητέρας στις 19 Ιουνίου.

«Το 2021 απευθυνθήκαμε σε ένα κέντρο παρένθετης μητρότητας», αποκάλυψε η Chrissy Teigen. Από το κέντρο που είχαν ρωτήσει «για το ενδεχόμενο να έχουμε 2 παρένθετες μητέρες, για να μας φέρει η καθεμία ένα υγιές αγοράκι ή κοριτσάκι. Δίδυμα, κάπως έτσι!», έγραψε η διάσημη επιχειρηματίας σε μια μακροσκελή ανάρτησή στο Instagram μιλώντας για την επιθυμία της να αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, η Κρίσι Τέιγκεν αποφάσισε ότι ήθελε να προσπαθήσει να κυοφορήσει για τελευταία φορά. Αντί να χρησιμοποιήσει δύο παρένθετες μητέρες, κυοφόρησε η ίδια ένα από τα μωρά της μέσω της διαδικασίας εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF), ενώ η παρένθετη μητέρα τους έλαβε το δεύτερο.

«Θέλουμε να σε ευχαριστήσουμε για αυτό το απίστευτο δώρο που μας έδωσες, Αlexandra», ανέφερε επίσης η Τέιγκεν στην ανάρτησή της. Την περιέγραψε ως την «πιο απίστευτη, αγαπητή, συμπονετική παρένθετη μητέρα».

 

Ο Τζον Λέτζεντ και η Κρίσι Τέιγκεν παντρεύτηκαν το 2013 και έχουν αποκτήσει την 7χρονη Λούνα, τον 4χρονο Μάιλς, την 5 μηνών Έστι και τον νεογέννητο Wren.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button