Ομορφιά

Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη Κουλουκάκου αποκαλύπτει εάν θα είναι στην τρίτη σεζόν της σειράς

Συνέντευξη στο ένθετο «Τύπος Tv» παραχώρησε η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων εάν θα συνεχίσει στην τρίτη σεζόν της σειράς «Η Γη της Ελιάς».

Πως βιώνετε όλη αυτή την επιτυχία αλλά και την καλλιτεχνική συμβίωση με την Ιουλία;

Δημιουργικά δεν βαριέμαι ποτέ… Όπως βλέπετε η ηρωίδα μου δεν ησυχάζει και ποτέ! Τώρα, εμείς οι ηθοποιοί δεν αντιλαμβανόμαστε ακριβώς την επιτυχία έτσι όπως εσείς, δηλαδή με νούμερα στην τηλεθέαση. Για εμάς επιτυχία είναι στη συνεργασία, στο ταλέντο των συναδέλφων, στο σενάριο που γουστάρουμε και ανυπομονούμε για το τι έπεται, στους ήρωες μας που αγκαλιάζουμε καθημερινά στα 12ωρα που συμβιώνουμε και στον σκηνοθέτη που μας ενορχηστρώνει κι εμπνέει. Υπάρχουν σειρές που παρακολουθώ και λέω τι τέλεια σειρά και ξαφνικά ολοκληρώνεται και μαθαίνω ότι δεν πήγαινε άλλο και λέω, μα πως, με τέτοιους ηθοποιούς και τέτοιες ερμηνείες. Εκεί το συνειδητοποιώ και νιώθω ευλογημένη με την αγάπη του κόσμου στον δρόμο και των παιδιών πουν ζητούν μια φωτογραφία.

Είναι από τις ηρωίδες που θα δούμε και στην τρίτη σεζόν

Ναι, η Ιουλία συνεχίζει στην τρίτη σεζόν με απρόσμενες εξελίξεις! Θα τη δούμε όπως δεν την έχουμε ξαναδεί και θα ανακαλύψουμε πολλούς κρυμμένους σκελετούς από το παρελθόν της που δεν κρύβονται άλλο.

Τελικά, με τον Στάθη θα παντρευτεί;

Δεν το γνωρίζω με σιγουριά, ίσως ναι, ίσως όχι! Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η Ιουλία με όλα όσα έχει περάσει δεν θα ευτυχήσει με κανέναν άντρα πραγματικά ούτε και με τον Στάθη. Η σχέση αυτή, οι αναμνήσεις, τα βιώματα και οι συνέπειες είναι σαν ένα φάντασμα που θα τη στοιχειώνει για πάντα. Αλλά το διάστημα που έμεινα χώρια δεν αναπληρώνεται, για αυτό χωρίζουν διαρκώς και για τον οποιοδήποτε λόγο. Προσπαθούν πολύ, γιατί πραγματικά αγαπιούνται αλλά δεν ταιριάζουν.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button