Ομορφιά

H πρωταγωνίστρια του La Casa de Papel, Esther Acebo στην Αθήνα – Φωτογραφίες

H Esther Acebo ήταν μια από τις πιο λαμπερές παρουσίες του 5ο Marie Claire Power Trip.

Η Ισπανίδα ηθοποιός, που συζήτησε με τη συνάδελφό της Melia Kreiling στο πάνελ «Πίσω από τις κάμερες: πόσο άλλαξαν τα πράγματα στη showbiz ως χώρο εργασίας για τις γυναίκες» σε συντονισμό της δημοσιογράφου Τίνας Μανδηλαρά, επένδυσε για την περίσταση σε ένα total leather look σε μαύρο χρώμα, όπου συνδύασε relaxed παντελόνα με τοπ με ασύμμετρη λαιμόκοψη και ψηλοτάκουνες γόβες.

Η Esther Acebo έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ισπανική παραγωγή «Casa de Papel» στο Netflix. Όπως είπε μεταξύ άλλων στο συνέδριο: «Το γεγονός ότι έχουμε τόσο πολλές πλατφόρμες streaming βοηθάει πάρα πολύ, είναι σπουδαίο το ότι μπορούμε να δούμε μια ισπανική παραγωγή με Ισπανούς ηθοποιούς! Έχει αλλάξει όλη μου η ζωή και αισθάνομαι ευγνωμοσύνη.

Δεν ξέρω ποια είναι η κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά μόλις το 3% των ηθοποιών στην Ισπανία μπορούν να βγάλουν τα προς το ζην από αυτό το επάγγελμα και είμαι πολύ τυχερή που ανήκω σε αυτό το ποσοστό. Μου άνοιξε πόρτες αυτό το project (το «Casa de Papel») και μου επέτρεψε να απολαμβάνω στιγμές όπως αυτή εδώ. Είμαι πάρα πολύ τυχερή και ελπίζω ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι να παραμένω τυχερή».

Η γνωστή ηθοποιός πόζαρε στον φακό του Govastiletto.gr και όπως βλέπουμε και από τις φωτογραφίες είναι πολύ ευδιάθετη και χαμογελαστή!

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button