Αθλητικά

Ο Λιονέλ Μέσι θα αμείβεται με 638 φορές περισσότερα χρήματα από τον χαμηλότερο μισθό του MLS

Ο Λιονέλ Μέσι θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS της Αμερικής και την Ίντερ Μαϊάμι, με το συμβόλαιο του να είναι αρκετά μεγαλύτερο από αυτό που έχουν οι πιο χαμηλόμισθοι παίκτες στο πρωτάθλημα. 

Το όνομα του Μέσι είναι τόσο μεγάλο, που ήδη έχει δημιουργηθεί παροξυσμός στις τάξεις των οπαδών του MLS, αφού δεν μπορούν να πιστέψουν πως σε λίγο καιρό θα βλέπουν ένα από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών από κοντά.

Ωστόσο για να γίνει κάτι τέτοιο, η Ίντερ Μαϊάμι στην οποία ο Αργεντινός θα συνεχίσει την καριέρα του, έπρεπε να σπάσει κάθε ρεκόρ.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει η ιστοσελίδα της Βραζιλίας «O’ Globo» ο Μέσι θα αμείβεται πέντε φορές το μισθό του πιο μέχρι πρότινος πιο ακριβοπληρωμένου παίκτη στο πρωτάθλημα, Τζερντάν Σακίρι, ο οποίος λαμβάνει 8,153 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο.

Μάλιστα ο μισθός του Μέσι θα είναι 638 φορές μεγαλύτερος από τον κατώτατο μισθό που έχει όριο το πρωτάθλημα, αφού ο πιο χαμηλόμισθος ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο ύψους 67.360 δολαρίων. 

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η νέα του ομάδα, η Ίντερ Μαϊάμι έχει ετήσια μισθοδοσία στα 15,9 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που σημαίνει πως ο Παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινη στο περασμένο Μουντιάλ θα λαμβάνει υπερδιπλάσια χρήματα και από τους 31 παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ του συλλόγου.

 

To άρθρο Ο Λιονέλ Μέσι θα αμείβεται με 638 φορές περισσότερα χρήματα από τον χαμηλότερο μισθό του MLS δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button