Επιστήμη

Στελέχη του Στρατού Ξηράς έσωσαν 14χρονο από πνιγμό στην Ξάνθη

Παραλίγο τραγωδία σε παραλία της Ξάνθης, όταν 14χρονος κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από πνιγμό, ανακτώντας τις αισθήσεις του μετά από τιτάνια προσπάθεια δύο στελεχών του Στρατού Ξηράς, που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής και ώρα 13.00, στην παραλία Μαγγάνων της Ξάνθης, όταν οι Επαγγελματίες Οπλίτες , ο Επιλοχίας ΤΘ της 25 Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, Νίκος Τεϊμουρίδης και ο ΕΠΟΠ Στρατιώτης του Νομικού Σώματος Τσακιράκης Λάμπρος που υπηρετεί σε μονάδα στρατολογίας της Αθήνας, εντόπισαν την ώρα που κολυμπούσαν 14χρονο ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του και κινδύνευε η ζωή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άμεσα τα δύο στελέχη μετέφεραν το νεαρό στην παραλία, όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες, με αποτέλεσμα να επανέλθει, αφού ξεκίνησε να χτυπά η καρδιά του. Παράλληλα με τις πρώτες βοήθειες κλήθηκε και το ΕΚΑΒ, μεταφέροντας το παιδί το οποίο ανήκει στη μουσουλμανική κοινότητα, στο νοσοκομείο της περιοχής, όπου έχει καταγραφεί το συμβάν, γλιτώνοντας από βέβαιο θάνατο.

Πηγή: kranosgr.com

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button