Αθλητικά

Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Ζωντανοί οι Σίξερς, πήραν προβάδισμα οι Καβαλίερς

Οι Σίξερς πέρασαν αλώβητοι από το MSG, επικρατώντας στην παράταση των Νικς με 112-106 στη Νέα Υόρκη, μειώνοντας τη σειρά στο 3-2 και μένοντας ζωντανοί στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση των πλέι οφ του NBA.

Οι Σίξερς βρήκαν νικητές από τον τελικό επιβίωσης με τους Νικς και πλέον καλούνται να φέρουν τη σειρά στα ίσια στην έδρα τους, προκειμένου να διεκδικούν την πρόκριση στην επόμενη φάση των πλέι οφ του NBA σε πέμπτο παιχνίδι.

O Ταϊρίς Μάξι με 46 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των Σίξερς, ενώ για τους Νικς ξεχώρισε ο Τζέιλεν Μπράνσον που είχε 40 πόντους, 3 ριμπάουντ και 6 ασίστ, αλλά ήταν ο μοιραίος στο φινάλε της παράτασης.

Πήραν προβάδισμα οι Καβαλίερς

Οι Καβαλίερς πήραν το ντέρμπι με τους Μάτζικ στο Κλίβελαντ, επικράτησαν με 104-103 και πήραν το προβάδισμα (3-2) στη μεταξύ τους σειρά, όπου μιλούν αποκλειστικά οι έδρες.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Μίτσελ με 28 πόντους, με τον ηγέτη των Καβαλίερς να είναι εύστοχος στις καθοριστικές βολές στο φινάλε. 23 πόντους πρόσθεσε ο Γκάρλαντ.

Για τους ηττημένους, φοβερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Μπανκέρο, ο οποίος μέτρησε 39 πόντους, 8 ριμπάουντ και 4 ασίστ.

To άρθρο Αποτελέσματα πλέι οφ NBA: Ζωντανοί οι Σίξερς, πήραν προβάδισμα οι Καβαλίερς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button