Πολιτική

Νέο «μπλόκο» στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη στις εκλογές επιχειρεί η Ν.Δ. – Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο

Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Ηλία Κασιδιάρη εκλογές αναμένεται να καταθέσει μέσα στην ημέρα η Ν.Δ..

Λίγες ώρες πριν λήξει η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων στο Α1 τμήμα του Αρείου Πάγου, η Πειραιώς, όπως είχε πράξει και πριν από τις εκλογές της 21ης Μαΐου, θα ζητήσει να μη μετάσχει ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ο φυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης, στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου, σημειώνοντας την ανάγκη προστασίας της δημοκρατίας από τους εχθρούς της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης έχει ανακοινώσει ότι θα κατέλθει στις εκλογές υποψήφιος βουλευτής στην Α’ εκλογική περιφέρεια Αθηνών με τον Συνασπισμό Ανεξαρτήτων Υποψηφίων «Έλληνες για την Πατρίδα και την Ελευθερία».

Η ανακήρυξη των υποψήφιων κομμάτων, συνασπισμών κομμάτων και μεμονωμένων υποψηφίων θα γίνει από τον ‘Άρειο Πάγο στις 8 Ιουνίου.

Υπόμνημα για τον αποκλεισμό Κασιδιάρη και από τις δεύτερες κάλπες κατέθεσε αντίστοιχα προ ημερών και το ΠΑΣΟΚ.

To άρθρο Νέο «μπλόκο» στην υποψηφιότητα Κασιδιάρη στις εκλογές επιχειρεί η Ν.Δ. – Καταθέτει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button