Πολιτική

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, η εμμονή της Νέας Αριστεράς έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο

Απάντηση στα όσα δήλωσαν σε συνεντεύξεις τους ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο Αλέξης Χαρίτσης και η Έφη Αχτσιόγλου δίνουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει να μιλάει μονότονα και βαρετά με τους ίδιους προσβλητικούς  χαρακτηρισμούς για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και τον πρόεδρο του», τονίζουν πηγές της Κουμουνδούρου σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στο Mega.

«Σήμερα έδειξε για μια ακόμη φορά τον πανικό του και κατέφυγε στη γνωστή μέθοδο της λασπολογίας, ψάχνοντας «σωσίβιο» για τη διαφαινόμενη αποτυχία στις προσεχείς ευρωεκλογές. Έφτασε μάλιστα σε σημείο να προσβάλει ακόμη και τους προοδευτικούς ψηφοφόρους διερωτώμενος αν προτιμούν διασκεδαστές», υπογραμμίζουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Να του επισημάνουμε ότι ελάχιστοι πλέον τον ακούν ακόμη και από το εσωτερικό του ίδιου του ΠΑΣΟΚ του οποίου ηγείται, την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Στέφανος Κασσελάκης κάνουν ουσιαστική αντιπολίτευση στη δεξιά του κ. Μητσοτάκη.  Έκαστος εφ ‘ω ετάχθη», καταλήγουν.

«Η εμμονή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο»

«Η κυρία Αχτσιόγλου παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και για μια ακόμη φορά περιορίστηκε στο να κάνει «αντιπολίτευση» στον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ και στον Πρόεδρο του Στέφανο Κασσελάκη χρησιμοποιώντας το αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας στην οποία… ξέχασε να αναφερθεί μέχρι και την επισήμανση της «αφηρημάδας» της από τους δημοσιογράφους», επισημαίνουν οι πηγές του ΣΥΡΙΖΑ για την Έφη Αχτσιόγλου.

«Την ίδια στιγμή ο κ. Χαρίτσης δίνει συνέντευξη στην Καθημερινή όπου ο τίτλος και το περιεχόμενο επικεντρώνεται στον ΣΥΡΙΖΑ. Αλήθεια δεν έχουν να πουν κάτι για το κόμμα τους και για το τι πρεσβεύει;», σημειώνουν και προσθέτουν:

«Η εμμονή τους με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Πρόεδρο του έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Παράλληλα, γίνεται πλέον φανερή και η πρόθεση, αλλά και η επιδίωξη τους να στηρίξουν μια παραπαίουσα και διεφθαρμένη κυβέρνηση. Ευελπιστούμε να τους καλωσόρισαν στο άρμα Μητσοτάκη με …τιμές. Μην πάει χαμένος τόσος κόπος».

To άρθρο Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Ανδρουλάκης συνεχίζει τους προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, η εμμονή της Νέας Αριστεράς έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button